Sider

10.02.2007

Weekendbagen


Den perfekte weekendbagen har jeg sett lenge etter. Denne brune vesken fra Chlòe er veldig fin, men jeg tror den dessverre ikke er stor nok. Litt av poenget er jo at jeg skal kunne pakke til en weekend. Om det betyr at jeg må pakke litt fornuftig får det bare være, men den skal ha god størrelse. Bare toalettmapper tar jo så plass...Hvis denne hadde vært stor nok, hadde den vært temmelig nærme perfekt.

2 kommentarer :

The Fashion Economist sa...

Jeg har denne vesken i den vanlige størrelsen, og synes den er helt perfekt for jobb og andre dagsturer. Den store, "weekendbagen", ser litt vel oversized ut, for min del. Ser også for meg at den kan bli litt vanskelig å bære om den lastes fullt opp (pga de små håndtakene). Men likevel - vesken er absolutt nydelig. Skikkelig Eye candy for en veskegal som meg;-)

Ladybird sa...

Ja vesken er helt nydelig! Det du sier om håndtakene høres veldig fornuftig ut, den er nok ikke den letteste å få med seg da nei...Vesken er så klassisk og fin, og har en perfekt brunfarge som aldri går av moten. Så der har du virkelig gjort et godt kjøp!