30.03.2007

Bob Dylan konsert

Ikveld er det Bob Dylan konsert med gode venner. Nå er det shining av leiligheten og forberedelser og ikke så mye tid til blogging. Besøket blir i helga, så dette blir en grom helg! Kos dere alle sammen! God Helg!

5 kommentarer :

Snart tretti sa...

God helg! Kos deg med konsert og besøk.:)

Anonym sa...

hva synes du om konserten ladybird?

Ladybird sa...

Jeg likte konserten, selv om jeg ikke er den største Bob Dylan fanen. Uansett morsomt å være på konsert med noen som har betydd så mye i musikkhistorien. Konserten tok seg veldig godt opp utover, litt tam i begynnelsen, men ble bare bedre og bedre. Må si jeg er imponert over Dylan med tanke på alderen hans.

Anonym sa...

Jeg var veldig skuffa jeg.. DE fem første låtene var det helt ubrukelig lyd (nå satt jeg på sida da..)Enig at konserten tok seg veldig opp! MEn ble og litt skuffa over at han ikke snakket til publikum. (ja, det er klisjee ;)..) Men jeg så liksom bare ryggen på han under hele konserten, så da blir det automatisk en liten skuffelse som brer seg. Men artig å fått med seg Dylan da, før han stryker med. :)

Ladybird sa...

Jeg er enig med at lyden var elendig, det var den også der vi satt, og vi hadde veldig bra plasser. Spektrum har ganske dårlig lyd dessverre. Og ja, han kunne nok showet lit mer. Men jeg koste meg så med å se de godt voksne folka mimre og digge musikken og noen av gutta vi selv var med da, som digger Dylan... He he he...