13.03.2007

Ponytail wishes


Photo: HBO

Langt hår på voksne jenter kan fort bli litt kjedelig. De setter det opp i den sedvanlige hestehalen. Og som en meget dyktig frisør en gang sa, hvis man bare setter håret opp i en hestehale, så er det kanskje ikke den rette klippen. Langt håt kan selvfølgelig være fint, men det krever mye stell, for skal langt hår se bra ut, må det være i topp stand. Carrie er en frøken som vet å variere sveisen. Her er hun nydelig. Helt enkel hestehale, litt skeiv og med ettervekst. Jeg er for ettervekst på blonde jenter, ihvertfall når det ser sånn ut! Carrie får det til, gang på gang. Og jeg får også lyst på en slik hestehale. Ihvertfall for en stakket stund.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Her føler jeg meg veldig truffet i beskrivelsen.Det er ikke bra!Vet så inderlig godt at håret har vokst for mye og at nye striper burde på plass.Har så dårlig samvittighet for at time hos frisøren har blitt nedprioritert.

Ladybird sa...

He he he...var ikke meningen å støte noen. Men jeg vet så godt med meg selv. Jeg sparer til lang hår gang på gang, men klipper det med en gang det er langt, føler meg mer sveisen da. Heldigvis vokser håret mitt veldig fort. Jeg klippet meg igår, på Norsk frisørskole, kjempeflink var hun. Dessuten var det pinlig billig. 105,- for en klipp. Anbefales! Men stripinga er ikke noen krise, som tidligere sagt, er jeg tilhenger av ettervekst!

Anonym sa...

Helt i orden.Du har ikke støtt meg i allefall.Men hvor ligger den?Kunne jo gått dit kanskje?

Ladybird sa...

De har norsk frisørskole i mange byer. men i Oslo ligger den i Nydalen. bare ta t-banen til Nydalen og da er det rett ved tbanestoppet. Ikke på samme side av veien som BI, men andre siden. Nydalsveien 38. De har både timebestilling og drop in. Telefonnummer og prisliste, etc finner du her: www.norsfrisorskole.no Klikk deg inn på linken "skoler" så finner du telefonnummer og alt du trenger!

Anonym sa...

Takk for tipset.Så får vi se om det blir en klipp...