Sider

09.03.2007

Gult på gli


Jeg har aldri vært noen fan av gul. Oker og sennep har vært en grei farge til tilbehør. Men ellers har stemningen vært lunken. Men nå er jeg på gli...Håper bare ikke påsken blir overload, og gir meg metting på gult. Her er en flott Kate Moss i en flott gul kjole.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hej, jag ska till oslo på en liten sejour och vill gärna ha shoppingtips! Har du några på lager..? Skulle vara snällt om du ville dela med dig.
tacktack

Ladybird sa...

Hei hei! Det spørs litt hvilken stil du har Sonja, men jeg ville tatt en tur på Grunerløkka og kikket litt rundt der i de små butikkene og bruktbutikkene. Hvis du har noen helt konkrete ting du er på kikk etter kan jeg gjern etipse deg. Ellers ligger jo de største kjedene i Karl Johans gate, Bogstadveien er også en grei shoppinggate. Men for noe mer personlig, ville jeg stikki til Grunerløkka :o) Spørs litt hvor mye tid du har til rådighet. Bare kom med spørsmål, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :o)

Anonym sa...

Tack för tipsen! Ska definitivt kolla in grunerlökka, men har inte så mycket tid i oslo (inte nu heller ska åka om bara en stund..) Men ville bara passa på att tacka för en fin blogg när jag ändå håller på. Är totalt såld på dina bilder i höra spalten: underbart vackra. Nu bär det av till Västerlandet!

Ladybird sa...

Kose deg Sonja, og takk for det! Håper du får en fin Oslotur!