Sider

04.03.2007

Dådyrblikket


Photo: Shu Uemura sine nettsider
Jeg tror øyenvippene mine har vært gjennom en røyteperiode i det siste. Synes de har blitt så korte og tynne. Jeg har aldri vært noen særlig fan av øyevippetenger, men denne fra Shu Uemura lovprises jo verden over. Kanskje den hadde gjort susen og tryllet fram bambivippene? Den er vel ikke å få tak i Norge enda? Hørte ryker om at en forhandler skulle ta den inn, men aldri noen bekreftelse. Er det noen andre som har noen favoritter?

9 kommentarer :

Zava sa...

Har ikke testet denne, men har skjønt at det er selveste Rolls Royce`n av vippetenger. Selv har jeg forelska meg i en sånn krølltang som går på batteri, Eyelash Wand. Glimrende synes jeg. Mindre søl, og krøllen sitter til du vasker av mascaraen. Anbefales veldig!

Ladybird sa...

Zava; Ja dette er liksom det grommeste av det gromme. Jeg har også en slik elektrisk sak, jeg innbiler meg bare at denne ikke er helt bra for vippene mine. Tror jeg får bytte batteri i den og gi den et nytt forsøk :o)

Anonym sa...

Ei venninne av meg skulle kjøpe med en fra Shu Umeura i London, men hun fant den ikke :( Post om du hører noe om den i Norge da!

The Fashion Economist sa...

Denne vippetangen, som visstnok skal være favoritten til The Olson's, er å få kjøpt på strawberrynet.com. Ikke så altfor dyr, og frakten er jo gratis.

Ladybird sa...

Takk Fashion Economist, jeg var innom der igår, men fant den ikke. Da må jeg inn å lete en gang til gitt. Susehue meg.

Anonym sa...

Ingen grunn til å være lei seg hvis du ikke finner den - jeg har den nemlig, og den er latterlig oppskrytt. :)
Heldigvis var den ganske billig så vidt jeg husker.
Min er ikke noe bedre enn den jeg hade før som var fra Boots, jeg tipper at du finner minst like bra varianter på HM, Vita eller Make Up Store.

Ladybird sa...

Da trenger jeg ikke å stresse noe med det da Freshness, alltid greit å høre fra noen som har prøvd den selv. Jeg synes problemet ofte er at slike vippetenger gir en markant bøy, istedet for en lekker bue...

Anonym sa...

Jepp, det blir en sånn "knekk" nesten, ikke perfekt bue... prøver trikset med å klemme tre forskjellige steder utover vippen etc, men for lite effekt i forhold til hvor mye jobb det er... brukes sjelden for å si det sånn! :)

Ladybird sa...

Ja Freshness, det er den samme erfaringen jeg har...virker jo ikke akkurat sunt for vippene å bli klemt på den måten heller...