12.03.2009

120309


Photo: ladybird
En kjapp dagens før jeg må løpe.
Jeansskjorte fra Gucci
Velourskjørt fra H&M Trend
Strømpebukser fra H&M
------------------------------------------------------
Jeans shirt from Gucci, skirt from H&M Trend and stockings from H&M.

12 kommentarer :

Anonym sa...

super søtt antrekk!
Veldig bra blogg også :D Har faktisk lagt deg til i bloglisten min på devotedtofashion ;-)

Anonym sa...

Dette likte jeg veldig godt. Hvem visste at dongri og velour kan se så bra ut sammen.

Pinton sa...

ai.. tøft gjort å bland jeans med velur da. Ser ut på bilde at du klarte dt fint.. Jeg har aldri tenkt at det går ann.. *cool*

Marte sa...

Stilig! Likte skjørtet ditt snuppa:)

Anonym sa...

Herlig og gjennomført outfit :)

Kamilla sa...

Åh, kunne ønske jeg hadde det skjørtet! Utrolig fint kombinert:)

Tulipe Noir sa...

Modig av deg å blande denim og velour. Det funket jo som bare det også! Klapp-klapp. Dette var en fryd for øyet :)

Tulipe Noir sa...

OG...hvor er neglelakken fra? (Chanel Miami peach?) Den var fin :)

Ladybird sa...

J. Det var vel første kommentar fra den kanten, kan ikke si jeg husker noen andre kommentarer fra deg. alltid hyggelig med nykommere ;) Og ihvertfall når dsu er så søt å ville følge bloggen heretter ;)

Mira: Så godt at du likte det, jeg har en tendens til å syns ting blir for søtt, og da er denim en perfekt måte å rocke ting litt opp ;)

Pinton: Ikke verst at du skulle like dette snella, men desto morsommere. Du sier alltid hva du mener, det som er så herlig med deg. Og det er alltid morsomt når du er litt skeptisk ;)

Marte: Takk skjønne, er det ikke herlig fasong?!

Ladybird sa...

Sara: takker snille ;)

kamilla: du kan tro jeg er blitt glad i det, så også at det hadde kommet i en ny farge nå....en farge jeg ikke husker for øyeblikket. kunne det være grønt tro!?

Marianne: Så hyggelig søte deg. jeg har lagt merke til at du er en neglelakk elsker og jeg må si du hadde et bra forslag....men det er faktisk få som har noen forutsetning til å gjette denne. Den selges nemlig ikke i Norge. Jeg har faktisk kun sett den i et land foreløpig og det er Latvia (har nemlig hatt veninner som har lett etter den i hele skandinavia og flere østblokkland.) Dette er en Maybelline lakk som heter Peach Passion. Jeg kjøpte den i fjor. Er i Riga i helgen og har fått bestilling på ti flasker til venninner og kollegaer...det har faktisk vært folk som har stoppet meg på gaten og spurt hvor denne lakken er fra. umulig å få frem fargen riktig på et bilde. Den er fantastisk!

Pinton sa...

Er det ikke det motebloggere skal gjøre? inspirere hverandre. Og da blir det litt feil, om alle skal si "søt kjole" og ikke noe mer. Man må jo si hva man mener.

Føler kanskje at mange av de kommentarene man får, er bare for at de selv skal få flere klikk på siden sin. Og det er kjedelig. Men jeg er også litt guilty for det noen ganger:) Så skylder ikke på alle andre.

Og jeg liker virkelig bloggen din, og siden jeg har fulgt deg så lenge. Så kjenner jeg til bloggen din godt, og når det kommer til den måten du skriver til meg på, så føler jeg nesten at jeg kjenner deg. Derfor føler jeg at jeg kan si hva jeg mener:)

*den skal du ha* :p

Ladybird sa...

Pinton: Så sant så sant søta. Jeg tror det er mange bloggere som føler seg obligert til å kommentere og har det rushet for å skaffe seg nye lesere. Derfor er det så godt med folk jeg vet kommenterer når de virkelig mener noe, slikt som du ;) Jeg orker heller ikke kommentere bare for å kommentere, jeg må mene det jeg skriver. Selvfølgelig så er det morsomt med alle ny lesere og, man må jo ta seg en runde rundt på nye blogger innimellom å se hva spennede som skjer, og da er det greit å legge igjen noen kommentarer hvis noe faller i smak. Man er jo alltid på søken etter nok en fantastisk blogg mankan følge med på, ikke sant ;)

OG så er det de man får ekstra god tone med da, slike som deg ;) Synes generellt jeg har vært heldig når det gjelder kommentarer, har sluppet unna de usaklige negative kommentarene som mange bloggere skrive om.

Du er nå ihvertfall en søtnos Pinton, og jeg er glad du fortsetter henger med meg. Som sagt så gjør du bloggehverdagen enda litt morsommere ;)