26.03.2009

Bevis #2


Photo: Nast
Nok et bevis på at blonder ikke trenger være søtt. Det kan også være rått, dødsrått!
-----------------------------------------------
Laces don't need to be sweet. I prefer edgy laces. Like these.

15 kommentarer :

Anonym sa...

Har fullstendig dilla på blondetights! Men nei, føler ikke at det er spesielt søtt. Kanskje om jeg hadde kombinert det med perleøredobber ;) Noe som aldri hadde fallt meg inn, vel og merke.

Ara sa...

Kjempekult var det. Noen som vet hvor de selger blondetights?

Ladybird sa...

Sara: jeg er enig med deg, ikke noe poeng å blande inn perleøredobbene, det skal være rått og edgy ;) Må nok på jakt etter den perfekte blondetightsen jeg nå ser det ut til ;)

Ara: Jeg vet de har hatt en på Gina Tricot, tittet på den forleden, vet ikke helt hva som gjorde at jeg valgte å ikke kjøpe den :)

Marte N. sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marte N. sa...

Hun på bildet var jo nydelig! Og tightsen<3 Jeg har også sett en blondetights på Bik Bok + én plass til...lurer på om det var H&M?

Tulipe Noir sa...

Jeg har svinset rundt med mine blondetights i hele dag, dog med blå strømpis under. Mine er fra Bikbok. Det kan absolutt være veldig tøft! Jenta på bildet var nydelig :)

Ladybird sa...

Marte: da skal jeg stikke innom der når jeg skal ut å jakte ;)

Marianne: ohhh heldiggrisen som har funnet deg noen fine, jeg skal begynne å jakte nå, har ikke vært helt fornøyd med de jeg har sett så langt ;) Nå skal det letes og prøves ;)

Christina sa...

Kjempefint bilde :)
Nå ble jeg ispirert til å bruke blondetightsen min oftere :)

Ladybird sa...

Christina: det synes jeg så absolutt du skal gjøre! :)

Anonym sa...

rått:)

Ladybird sa...

Dødsrått ;)
og så får jeg den sangen på hjernen...

Anonym sa...

Fine tights, fin jente og fint bilde. Digger Nast-bloggen!

Ladybird sa...

Pia: NAst har fantastiske bilder. Hvordan kan de finne alkle disse vakre skapningene, alle har jo så fantastisk hud, så fantastisk hår...jeg blir rett og slett litt småforelska! ;)

Pia/Hg80.no sa...

Jeg vet! de ser jo helt fantastiske ut alle sammen. I tillegg til at fotografen er dyktig til å finne bra folk, så har hun kanskje et magisk triks for å gjøre hud og hår sånn engleaktig? fantastisk deilig å se bildene der inne uansett triks eller ei.

Og du, jeg skal til oslo førstkommende fredag-tirsdag i forbindelse med foto for Mercur sommer og høst - så hyl ut om du vil ta en kaffe :)

Ladybird sa...

Skulle gjerne vist hvilket filter eller funksjon den fotografen bruker, alle ser jo fabelaktige ut.

Ahhhh...da skal du nok ikke se bort i fra at jeg hyler ut, tror jeg har noen dager her i byen da, så da hadde vært koslig med en kaffe :)