Sider

15.03.2009

150309



Nei, du er ikke høy på sukker og ser synes. Jeg befinner meg i en særdeles fargeglad garderobe i Latvia.

Photos: ladybird
I dag har jeg slakket rundt denne kosedressen før jeg spilte squash med kjæresten. Virker nesten som om jeg er bitt av buksedress basillen. Jeg har ikke tenkt å la meg kureres med det første, neppe noen farlige bivirkninger jeg bør ta hensyn til.
Buksedress fra Vero Moda
Skinnjakke fra Pull&Bear
Strikkejakke fra BikBok
Biker boots fra Bianco Footwear
Tubeskjerf fra New Yorker
-------------------------------------------------------------------------
I'm living some joyful jumpsuit days it seems like. A sweathshirt jumpsuit from VeroModa, leatherjacket from Pull&Bear, knitted cardigan from BikBok, biker boots from Bianco Footwear and tube scarf from New Yorker.

3 kommentarer :

Unknown sa...

Ooohhzzz. Love that leather jacket..;D
And it really fits you.=)
Hope to see more from you,i hope you could visit my blog too..;D

Anonym sa...

Stylish som alltid! Har fulgt bloggen din et halvt års tid nå og er blitt hekta. Kule outfitbilder og ellers gode tips på ting som rører seg i moteverdenen. Siden du er i Riga så ofte, kan du tenke deg å legge ut en post med tips? Feks. hvor i byen det er greit å bo når man er på helgetur, restauranter/kaféer, sights som ikke er typisk turist, spa og selvfølgelig shopping. Skal på jentetur i mai:)

Ladybird sa...

Solo: Thanks, it is a favourite of mine. I keep on poping by your site ;)

Mia: det kan jeg nok gjøre ja, jeg får spørsmål om Riga hver eneste dag, så det hadde nok vært veldig lurt ;) Skal komme med en samlet Riga post etterhvert ;) Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding og gode tips!