13.05.2010

Bislett Hudpleie

Photos: Ladybird
Denne uken var jeg innom de søte jentene på Bislett Hudpleie for en hudpleietime.Jeg kan ikke la være å skryte av jentene der. Vanligvis synes jeg en vanlig dyprenstime er deilig, men jeg merker ikke helt den store forskjellen. Men her ser jeg virkelig forskjell etter timen, hudene føles mye renere og friskere, selv om den i utgangspunktet er ganske problemfri. Ikke nok med det, hudpleierne der kommer med masse gode tips og forslag om hvordan nettopp du kan ta vare på din hud og jeg føler jeg sitter igjen med mange gode tips etter hver eneste time. Jeg føler ofte at hudpleierne klatter på litt maske og lar deg ligge meste av tiden alene, mens produktene virker. Ikke på Bislett hudpleie, der for du en deilig nakkemassasje mens de deilige maskene virker. Og til den nette sum av 550,- synes jeg det er vel verdt hver eneste krone! De dyktigste hudpleierne jeg har besøkt, definitivt!
Every six weeks I visit Bislett hudpleie, a skincare saloon in Oslo. They are the greatest! I can feel and see the difference in my skin after a deep cleansing treatment at this place, I always get a lot of great tips fro my skin and they even give you a backmassage while the masks does it's magic. All above for 550,- NOK, that is a great price!

9 kommentarer :

Camilla Pihl sa...

Takk for tipset! Det skal helt klart testes!

Ladybird sa...

Camilla: De er knallflinke og utrolig gode til å tipse deg om hvordan du best skal ta vare på huden! Spør etter Line, hun er min favoritt ;)

Victorias Inspirasjon sa...

Takk for hudpleietips! God pris og lekker meny også ;-) Ha en fin dag

Cecilie sa...

Det er så deilig med hudpleietime, jeg har behov for fotpleietime og det skal bestilles så snart ny lønn er inne ;)

2nigirl sa...

oh i have to go there and try it. Thanks for letting us know :)

Ladybird sa...

Victorias Inspirasjon: veldig god pris, og veldig flinke jenter. Anbefales ;)

Cecilie: Et must, de er fantastisk flinke ;)

2nigirl: They are great, great value for your money ;)

Hilde N sa...

Åh - de skal jeg prøve. Det var veldig rimelig!
Først har jeg et gavekort på ansiktspleie på Colosseum jeg må bruke opp. Håper de er flinke der også da!

Ladybird sa...

HildeN: Da må du stikke innom bislett Hudpleie på neste lønning, de er så dyktige :) Og kos deg med time på Colosseum, er så nyyyyydelig med slike timer!

Amarjeet Prasad sa...

Thanks for creating and sharing!

hårfjerning
hudpleie på nett