04.05.2010

Dip-In

Photos: Ladybird
Jeg har tidligere nevnt Depend sin Dip-In neglelakkfjener i krukke og jeg gjør det igjen. Anbefales på det sterkeste, den er helt genial! Dypp nfingeren nedi svampen og neglelakken forsvinner i en fei! Et must for alle neglelakkjenter!
I can't help it, I just need to mention this nail polish remover once again. It is genious! Depend's Dip-In removes nailpolish faster and cleaner than ever. I love it!

12 kommentarer :

Rock'n Roll Ballerina sa...

Har sett den og lurt litt på om all neglelakk forsvinner helt? Må kanskje testes ut;)

Christina sa...

Hvor kan den kjøpes? :) Har leita litt etter den skjønner du ;)

Sunniva sa...

Håh, kuli! Den må testes. :)

Anonym sa...

Kan den kjøpes i butikk?

Anonym sa...

fab idea girl.

Dena x

Hjertebarn sa...

Jeg burde virkelig hatt en slik! Finnes de i butikk?

Ladybird sa...

Rock'nRollBallerina: All neglelakk forsvinner! Hvis man blir litt overivrig så kan man få litt farge på huden på fingeren så man må kanskje gå over med en bomullspad etterpå, men det er virkelig en lek å fjerne neglelakken med denne! :)

Christina: jeg kjøpte min på Lindex eller Cubus :)

Victorias Inspirasjon: jeg har hatt min en god stund nå, husker ikke helt når jeg kjøpte den, men jeg har hatt den lenger ennn en flasske neglelakkfjerner varer! Og jeg synes det er mye bedre å fjerne neglelakken med denne, går mye raskere! Sikkert lurt å skru lokket godt på, så den ikke tørker...kan jo ha vært det som har gått feil... :)

Sunniva: jeg digger den ;)

Anonym: jepp, prøv de stedene de forhandler Depend, jeg kjøpte min på en Cubus eller Lindex butikk :)

Beingdena: These ones are great ;)

Hjertebarn: Jeppsann, de finnes i butikk. Sjekk ut Vita, Lindex eller Cubus. Eller andre steder som forhandler Depend ;)

Synnøve sa...

Brilliant :) Den må jeg skaffe meg :)

Hanne sa...

Jeg har også hatt min kjempelenge og den er fortsatt effektiv. Svampen har begynt å gå litt i oppløsning, men liker den fortsatt bedre enn vanlig neglelakkfjerner. Jeg var litt spent på hvordan det skulle bli siden jeg bruker så mye mørke neglelakker, men den farger ikke over på fingeren uansett. En genial løsning med andre ord! Jeg stiller meg bak dine lovord ;)

Jeg kjøpte forresten min på Kicks på Sten&Strøm.

Tigerlilje sa...

Denne må testes.

blabla sa...

That's a MUST HAVE!

Ladybird sa...

Synnøve: Jepp, den er genial ;)

Hanne: Er sååå enig med deg. jeg var litt skeptisk selv, da jeg kan gå fra sort, til rød til beige neglelakk...men ikke noe problem, denne er bare genial og man kan bruke den til lyse og mørke farger om hverandre. Takk for tips til hvor den kan kjøpes, det setter mange pris på :)

Tigerlilje: Et must!

Karobaro: indeed!