02.05.2010

Skjerf meg

Photo: The Sartorialist
Jeg må huske å bruke mer skjerf som hodepynt.
Note to myself; use scarfs as headpieces!

11 kommentarer :

Victorias Inspirasjon sa...

Nydelig med skjerfpynt - note to self også ;-)

Polliani sa...

jeg syns det ser helt fantastisk bra ut på andre, men selv føler jeg meg som en kjerring når jeg har det på hodet

susanna sa...

Åh, ser pent ut :-) Maybe I should try? Er forferdelig uenig med håret mitt i disse dager, skjerf som hodepynt kan nok redde meg!

Anonym sa...

Enig, jeg elsker skjerf på hodet, spesielt når jeg er på stranden:)

Ladybird sa...

Victorias Inspirasjon: det krever riktignok litt tilvenning, men har man lyst så er man langt på vei ;)

Polliani: I know the feeling ;) Jeg føler det egentlig på samme måte, men har tenkt å ta det som en utfordring...plutselig kan de vise seg at jeg elsker det ;)

Susanna: Det er jo en super redning på en bad hair day ;) Gi det et forsøk ;)

See by Skeide: veldig enig med deg! jeg synes ikke så mye om smykker og sminke på stranden, så da får heller hodeplagg være pynten man bærer på stranden ;)

Thea sa...

Hei! Lurte på en liten ting, kan du anbefale et/to spa-hoteller i Jurmala. Skal til Riga, og vil gjerne ta en dagstur ut dit. Etter å ha søkt på nett, finner jeg kun negative tilbakemeldinger, ingen utelukkende positive! Kjolen i forrige innlegg så fantastisk kul ut, har du et bilde med den på kanskje?

Ladybird sa...

Thea: Jeg anbefaler deg virkelig å ta turen ut til Jurmala, fordi det er en ganske særegen liten landsby, me vannvittig flotte strender og særegen srkitektur. Det er jo også SPA "hovedstaden". Jeg har vært på Hotel Jurmala en del ganger og liker meg godt der, men jeg har kun vært i basseng- og saunaområdet, jeg har ikke tatt noen SPAbehandlinger der.

Jeg har hørt både og om behandlingene på SPA-hotellene i Jurmala. Probelmet ligger nok veldig ofte i forventningene og at man blir veldig skuffet over servicen. Latviere har nemlig en litt annen tolkjning av service, og vi nordmenn som er vant til å bli vartet opp når vi reiser blir fort skuffet. SPA i Riga er ofte litt "SPA på samlebånd", det går fort og gæli og med få smil. Man kan for eksempel oppleve å bli sendt ut av pedikyren før lakken har tørket ordenlig...

Men hvis du kommer dit med en åpen holdning til servicegraden og tar det for det det er, så tror jeg du vil vinne mye på det. Jeg hører mange som blir skuffet over Riga første gangen de drar dit, og da er det av den enkel grunnen at de synes servicen er elendig og at folk er sure. Hadde de satt seg litt mer inni kulturen og historien til latviere så hadde de nok fått en helt annen opplevelse. Jeg trivdes ikke så godt første gangen jeg besøkte Riga, men med en gang jeg forsto mer hvordan hang sammen så har jeg lært å bli veldig glad i byen. Jeg har lært meg å senke forventningen til personlig service og heller nyte behandlingene :)

Så jeg anbefaler deg å stikke til Jurmale og jeg kan anbefale Hotel Jurmala, selv om jeg ikke har tatt behandling der selv. Ikke forvent deg den samme stemningen som på et bedre norsk SPA, men ta det for det det er! Og kos deg, selv om du kanskje ikke får den personlige servicen du hadde håpet på!

Det finnes også flere gode SPA steder inne i selve Riga, det er som regel der jeg får utført manikyr, pedikyr, massasjer også videre. Kan anbefale Kolonna og ESPA blant annet. Ellers finner det manikyrsalonger overalt!

Kos deg masse i Riga! Og du, stikk innom KID Restaurantene, de er fantastiske :) Rimelig og bra, veldig hyggelig stemning!

Kjolen kommer helt sikkert i noen outfitbilder etterhvert... :)

Synnøve sa...

Faktisk utrolig stilig! :) Skjerf er liskom en ting jeg glemmer at man kan putte på hodet :) Godt du er her og minner oss på det :) :)

Ladybird sa...

Synnøve: Slike tynnere små skjerf bruker jeg aldri...men kjenner jeg ble lysten nå, og sommeren er jo ikke langt unna ;) Kult på stranden da, Synnøve!

Anonym sa...

I love this...I am taking mental note. x

Ladybird sa...

Beingdena: let's try this look ;)