23.05.2010

Redken på badehylla

Photos: ladybird
Som blogger får man ofte en del produkter, henvendelser om man vil skrive om produker, mailer med "tips" og lignende. Redken sendte meg en pose med produkter for en stund tilbake, og nå har jeg fått testet flere av de over en lengre periode. Jeg fikk blant annet tilsendt disse tre. En shampoo og balsam for farget hår og et kur for tørt og skadet hår. jeg har før brukt mange Redken produkter, men aldri serien for farget hår. Jeg har tørt hår som til tider kan oppføre seg ganske uhåndterlig, det krever mye pleie og omtanke for å roe seg ned og se sunt ut. Derfor har jeg alltid kjørt på med produkter for tørt/skadet/kjemisk behandlet hår. 

Allerede ved første vask ble jeg overrasket over hvor mye glans shampooen og balsamen ga. Jeg har aldri trodd at shampoo og balsam for farget hår ikke gir så mye pleie, men dette viste seg å ikke å ikke alltid være sant. for håret mitt ble overraskende blankt og mykt av Color Extend serien. All Soft kuren er en kremet, tykk kur med masse næring får hår som trenger intensiv pleie. All soft serien kjente jeg godt fra før, så denne viste jeg ville falle i smak, da jeg allerede har vært gjennom noen krukker med den fra før. Men, jeg lærte noe nytt da jeg fikk disse produktene. Jeg har alltid tenkt på kur som en balsam, bare mer næringsrik. derfor har jeg aldri brukt balsam etter en kur før. Bad mistake! For en forskjell det gjør! jeg har garantert hatt en hel rekke kurer jeg sikkert hadde fått et enda bedre inntrykk av, hadde jeg bare brukt balsam etter selve kuren. Hvorfor? Fordi balsamen sin oppgave er å lukke skjellagene, noe som gjør håret blankt og mykt. 

Jeg er superfornøyd med alle tre, veldig overrasket over at jeg skulle like produktene for farget hår så godt og stadig like fornøyd med All Soft kuren. PS: den kuren er ikke noe særlig for de som lett får fett hår, da den inneholder masse nærende oljer. Men for mitt hår, som man fint kan bruke ren olje i, så er den super!
Redken sent me some products and I have been testing them for a while. I was quite surprised how shiny my hair got using the Color Extend range. i usually choose products for dry and dull hair, but now experienced that I easily could use this range. All Soft Heavy Cream have been a long time favourite, and it still delivers. Perfect for my dry, dull and rebelious hair. i also learned something new during this testing. Always use a conditioner after a hairmask, it makes the hair seem a lot shinier and healthier!

5 kommentarer :

Anonym sa...

I shall try redken. x

Cecilie sa...

Jeg begynner å gå tom for sjampo og har planlagt å teste ut color extend fra Redken. Godt å høre at du er førnøyd, det er flere som sier den er fantastisk! Tror jeg må bestille allerede idag =)

Ladybird sa...

beingdena: I am sure your amazing long hair will love it ;)

Cecilie: Jeg ble veldig positivt overrasket over color extend, anbefales ;)

Anonym sa...

Jeg er på jakt etter ny hårpleieserie. Jeg har ikke farget hår, tror du den kan passe likevel? Forresten, har du prøvd shu uemura? Har hørt mye bra om den, men synes den er dyr...

Siv

Ladybird sa...

Siv: Hvis jeg ikke hadde hatt farget hår så ville jeg gått for en av de andre seriene fra Redken :) Husk at de for tørt hår er ganske kraftige, så de egner seg best for de med ganske så tørt hår. jeg har prøvd Shu Uemura sin hårolje, og den er jeg veldig glad i :)