02.05.2010

Post nummer 3001

Photos: Ladybird
Girlsnight er girlsnight. Fullspekket med snakker og morsomheter. Slik var gårsdagen. Begynte kvelden med elgstek og noen gode glass med rødt, før vi fortsatte med hjemmesnekra mojitos og whiskey. Jeg innviet min nye kjole fra H&M Trend, er ikke den fin? (Jeg forventet faktisk å få et spørsmål om jeg hadde tatt på meg et teppe fra en eller annen vittig person på byen, men kommentaren kom aldri).
Herlige jenter, herlig kveld!
Had a fabulous girlsnight last night. Started out eating moose (!), a lot of red and then continued with homemade mojitos and whiskey. I love these girlsnight, the good talk, the laughs, the witty comments. It is always a blast. I wore my ned dress from H&M Trend, just love those colors!

5 kommentarer :

See by Skeide sa...

Fab, fab:)

Rock'n Roll Ballerina sa...

Veldig fin! Jeg har siklet veldig på den poncho aktige toppen fra Zara...dette minte meg om den craivngen igjen..:)
Herlig med jentekveld da;)

Ladybird sa...

See by Skeide: jeg var egentlig ganske heldig med den og. Har sett på den en stund men ikke kjøpt den da jeg ikke ville prioritere penger på et slikt plagg nå, den kostet vel rundt 500,-...så kommer jeg til Bergen fredag og får den for 100,- Et gla'kupp! ;)

Rock'nRollBallerina: åhhh den er nydelig, har siklet på den fra Zara jeg og ;) Jentekveld er best :)

Inger sa...

likte kjolen jeg! litt sånn urban etno stil:) litt indianervibb men likevel urbant i stilen. Hva hadde du til den? Her var det 2,5 varmegrad kl 22 lørdag kveld og det snør (også i dag) så fristet lite med kjole gitt:/

Ladybird sa...

Inger: You likey, me likey ;) Jeg er ganske så enig i beskrivelsen egentlig, for den er ganske clean selv om den har mye tribal i seg. Jeg hadde tykke sorte strømpebukser og semskede kilesko, enkelt og greit....kommer nok flere outfits med denne etterhvert ;)