30.05.2010

Gentle Cleansing Powder

Photos: ladybird
Det vanker en del goodiebager på diverse arrangementer, og i en av disse lå denne rensen fra Declaré. Declaré er et merke de blant annet fører på SkinTonic. Jeg sverger som regel til rens fra enten Decleor eller Bioderma, som har veldig gode og effektive produkter. Men det er jo alltid gøy å prøve noe nytt. I hvertfall når de viser seg å være gode. 

Soft Cleansing er et rensepulver for sensitiv hud. Jepp, du leste riktig. Det er pulver! Ikke ulikt Dermalogica sin Daily Microfoliant for de som kjenner den. Men der daily Microfoliant fungerer som en skrubb, fungerer Soft Cleansing som en rens. Den er ph-nøytral og såpefri. Man heller en liten mengde pulver i håndflaten og blander med litt lunkent vann, da forvandles pulveret til en silkemyk krem. Påfør huden og rens av med vann. 

Jeg prøvde den for første gang i dusjen i kveld, men kunne ikke annet enn å blogge om den sporenstreks, da jeg likte den veldig godt. Den var silkemyk på huden, renset veldig effektivt. det eneste jeg hadde å utsette på den var at den var parfymert,  ikke at den luktet spesielt dårlig, men jeg føler bare det er unødvendig å tilsette parfyme i et slikt produkt. Tror jammen meg jeg må skaffe meg en stor flaske som jeg kan ha stående i dusjen!

Beeing  a blogger means a lot of goodiebags. And in one of those this product was hiding. A gentle cleansing powder. Yes, a cleansing powder! And very efficient indeed. Mixed with water it transforms into a soft foam. Ph-neutral and soapfree, but still very effecient. I really liked it, it felt supersoft and left my skin really clean. i guess i need to get myself a big bottle of this, perfect when showering!

2 kommentarer :

Rock'n Roll Ballerina sa...

Takk for tipset;) Liker å høre om produkter som man opplever som gode. Må da nesten teste den ut:) Ha en fin uke!

Ladybird sa...

Rock'nRollBallerina: Gode ting er til for å deles ;) ha en strålende uke søte!