09.06.2011

080611

Photo: ladybird
Kjole brukt som topp fra Ebay
Skjørt fra H&M Trend
Oxfords fra Bianco
Ring fra Dreams of Norway
Dress, here used as a top, from Ebay. Skirt from H&M Trend, Oxfords from Bianco, ring from Dreams of Norway.

6 kommentarer :

Andrea sa...

Nydelig skjørt! Skulle gjerne hatt et selv, men her i Bangkok er det ingen H&M. Men alle jenter her ønsker seg det, og vil gjerne at vi skal kjøpe med klær fra H&M til dem.

Line Marie sa...

Like the shoes! Og resten :) Du, jeg lurer litt på en ting! Hvem ble den heldige vinneren av Dreams of Norway armbåndet? Skulle det ikke trekkes i slutten av forrige uke? Har gått og krysset fingrene for meg selv (he he), men selv om det ikke ble meg, hadde det vært gøy å vite hvem som ble den heldige :D

Ladybird sa...

Andrea: Kjære vene, du er heldig som bor der borte. Herlig by! Men ja, jeg må innrømme at jeg hadde savnet H&M...og salt lakris! ;) kan tenke meg det er mange asiatiske jenter (og gutter) som gjerne skulle hatt H&M ja ;)

Line Marie: Takk takk, jeg elsker skoene ;) Det var ei heldig snelle fra Tønsberg med navn Christine som vant smykket. Jeg velger ofte å ikke legge ut en egen post med slik info, jeg føler kanskje dte blir litt kjedelig. Eller? Men jeg forsøker så godt jeg kan å huske å legge til at det er trukket en vinner på selve konkurranseposten, slik at man kan se det der ;))

Line Marie sa...

Så gøy da, hun ble sikkert super fornøyd! He he, jeg synes ikke det er kjedelig jeg, men da skal jeg heller sjekke konkurranseposten neste gang ;) God helg!

Ladybird sa...

Line Marie: Hun ble veldig glad ;)) Kanskje du har bedre lykek neste gang, kommer flere konkurranser ;))

Ladybird sa...

Line Marie: Hun ble veldig glad ;)) Kanskje du har bedre lykek neste gang, kommer flere konkurranser ;))