08.06.2011

Aqua Curacao

Photo: L'Oreal
For et par år siden blogget jeg om denne lipglossen som gjør at tennene ser hvitere ut. Den er helt genial. Og nå nylig så jeg at L'Oreal har kommet med et godt alternativ. Glam Shine Fresh i fargen Aqua Curacao. Det høres kanskje litt merkelig ut å bruke blåturkis lip gloss, men det er ikke så snålt som det høres ut. Blåfargen synes ikke på leppene, men man får helt klart tennene til å se hvitere ut. Så nå skal jeg ute å jakte etter denne, noen som har sett den? Tvi tvi for at den er like effektiv som min favoritt fra Benefit.
Og du, du kan bruke den over din favorittlebestift for en "bright white smile" effekt.

Some years ago I bought this blue lip gloss. I was quite surprised by the effect. It didn't look blue on the lips, but it certainly made my teeth look brighter and whiter. That is why I got quite excited when I saw that L'Oreal are launching this blue wonder. Glam Shine Fresh in Aqua Curacao. Anyone seen it somewhere, need to get my hands on that one!

11 kommentarer :

Anonym sa...

Hei,
Den skal jeg prøve også :-)
Så den på VITA bladet i går, 99 kr på tilbud! Løp og kjøp!
Hilsen, Fanny

Nanne sa...

Smart, takk for tips!

monica sa...

Parfymeri som har L'Oreal skal jo ha den! :D Vi har vertfall den! :)

Ladybird sa...

Tusen takk for tipsen Fanny! da skal jeg innom Vita ;))

MyFavouriteThings: det funker faktisk overraskende bra ;))

Monica: Tusen takk for tips ;))

Anniken sa...

HM har den til 69,90 :) Fortell hvordan den er når du får brukt den litt da - om tennene faktisk blir hvitere :)

Ladybird sa...

Anniken: Tusen takk for tipset, H&M neste ;)) Skal nok gi en liten update på om den er like effektiv som den forrige jeg eide ;))

Anonym sa...

Hei. !000 takk for tips! Bruker den fra Benefit jeg, etter din anbefaling :)
Bare lurer litt om den da og kan brukes over leppestift for hvitere smil? Synes nemlig ikke det virker, men den er kjempeeffektiv alene.

mari

Ladybird sa...

Mari: Så gøy at du har dene fra Benefit og liker den ;) Jeg er veldig glad i den jeg også! Når det gjelder å ha den over lebestifter så synes jeg der varierer veldig på hvilke farger du velger å ha den over. Er der farger som har litt blått i seg, så fungerer det mye bedre enn de med mye gult i seg ;)) Men det er jo også den normale regelen, farger med blått i får tennene til å se hvitere ut. Og jeg synes faktisk Benefit sin forsterker den effekten ;)) Jeg har vært på leting etter denne fra L'Oreal i dag, ikke funnet den enda ;))

Anonym sa...

Hei.
Prøvde denne fra Lòreal i går og det er ikke verdt å bruke penger på ..fikk ikke noe hvitere tenner av denne..det sto heller ikke at den skulle gjøre det.Men den skulle gjøre leppene fyldigere..Å det funka heller ikke.Tull å tøys!

Anonym sa...

Hvis det stemmer, skal jeg definitivt kjøpe den!! Takk for tips!

Ladybird sa...

Anonym: så dumt at du ikke likte den da. Jeg skulle selv ønske den var bittelitt mer mettende i fargen, men jeg er veldig fornøyd med den jeg ;)

elisejb: Det er vittig at blå lipgloss kan fungere på den måten! ;) Jeg skulle ønske denne var like mettende som Benefit sin, men jeg synes den funker, man må bare ha på litt tykkere lag ;)