09.06.2011

Make it your own!


Photos: ladybird
Dere som følger bloggen min fast husker sikkert Dreams of Norway konkurransen som ble avsluttet for litt siden. Vinneren er kåret, det ble en heldig snelle fra Tønsberg som fikk meg til å le høyt av sitt bidrag. Jeg ler faktisk litt enda bare på tanken. Takk for det frøken!
Da jeg postet konkurransen så lovte jeg dere også å vise frem mine egne Dreams of Norway smykker. Og her er et av de. Et fantastisk enkelt og fint slavearmbånd, eller Bollywoodarmbånd som mange også velger å kalle det. Det kommer opprinnelig med en tynn enkel sølvring som binder leddene sammen. Jeg har valgt å bytte den ut med litt stæsj fra Perlehuset. For øyeblikket er det et gullfarget blad som pryder lanken. Men jeg har også kjøpt inn både hodeskaller og fugler som skal få lov til å pynte opp hånden min. Elsker at armbåndet er så enkelt at man fint kan sette sitt personlige preg på det! Er for øyeblikket på utkikk etter noen gule eller turkise perler som jeg tror vil se kjempefine ut sammen med dette armbåndet, en perfekt sommerlook! Hvis dere titter innom hjemmesiden til Dreams of Norway, så er det det nederste armbåndet jeg har.

You might remember the Dream of Norway contest I posted some weeks ago? In that post I promised to show you my own Dreams of Norway jewelry. Here is one of my favorites, this slave bracelet. It's quite clean and simple, so I decided to customize it. I got myself some gems at Perlehuset and are now showing off different versions of this bracelet. Love wearing it! 

4 kommentarer :

Nina C. sa...

Kjempe stilig smykker:)

Tessi sa...

Så fint!!

Anonym sa...

Oi, så fint!

Ladybird sa...

Det er mye finere i virkeligheten, vet ikke hvor mange bilder jeg har tatt av det for at det skal se mest reelt ut. Jeg digger det! ;)