28.06.2011

Paris

Photo: ladybird
Nok en favorittbukse er på plass i garderoben. Slimme jeans i ankellengde fra MiH. Modellen heter Paris, og den kommer til å bli smashing til noen pointy pumps! Jeg var så heldig å finne den på salget på Høyer Eger, 30% avslag. Vel verdt å sjekke ut!
New jeans from MiH. Paris. Slim leg and ancle-length. Love it already! And I love the fact I got it on sale.

4 kommentarer :

frk.bustad sa...

Bukser, altså... det er et evig problem! Kjøpte meg en Acnebukse her om dagen: Høy og fin i livet, og med smale ben. Den er bare en tanke for stram. Sukk. Har du noen gode tips på smale (svarte) buser som er skikkelig høy i livet?

Monique Lund sa...

Fin fine! Har kjempelyst på nye jeans, men må kanskje vente til etter magen er borte, for nå måtte jeg ty til mammabukser! Tihi!

MEn MiH skal bli en av de første tingene jeg unner meg selv så snart jeg er tilbake i min vante kropp igjen, for de virker helt underbare!Og thumbs up for pointy pumps!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Ja, de virker så fine, fikk lyst på et par selv:) Håper du har det bra.

Ladybird sa...

frk.bustad: Bukser er noe av det vanskeligste å kjøpe, og noe av det mest tilfredstillende å finne! Acne har jo superfine bukser, jeg har noen favoritter derfra. men å gå ut en bukse som er litt for trang er bare forferdelig, det gnager på hoftebeina og det buler både her og der ;) Jeg har en venninne som sverger til noen bukser på Urban Outfitters. Hun husker aldri hva merket hetter, men det er noe slikt som BCB eller noe slikt. De er trange, høye i livet og supercomfy. Hun snuppa finner seg aldri bukser som sitter fint på sine former og hun er helt frelst over disse. Kanskje du skal sjekke ut de neste gang du er i nærheten av Urban Outfitters? Ellers har jeg faktisk en favorittbukse fra Gina Tricot. En sort stretchy jeans med høyt liv. Supercomfy og helt clean, og veldig billig. Vet ikke om det fører den modellen lenger...Ellers har jeg innimellom funnet noen fine på Zara, men det er ikke alltid like lett med størrelsene der...jeg bruker jo både to og tre størrelser mer enn vanlig i noen bukser derfra ;) Sifra hvis du er i Oslo baby ;)

Monique Lund: Tenk så deilig det blir med nye coole jeans etter mange måneder i mer løstsittende plagg. jeg synes virkelig du skal unne deg noen fine MiH jeans når lille skatten har kommet til verden ;) Og selvflkgelig kombinere med noen pointy pumps ;))

Rock§nRollBallerina: vakra, de er så gode. jeg elsker de! Og har lyst på enda flere ;)) Håper du koser deg med sommer!