15.09.2011

140911

Photos: ladybird
Tee fra Gina Tricot
Jakke fra H&M Trend
Jeans fra Made in Heaven i modellen Oslo
Ankelstøvletter fra Bianco
Veske fra Marc by Marc Jacobs
Kjede fra Efva Attling
Tee from Gina Tricot, cardi from H&M Trend, jeans from Made in Heaven, booties from Bianco, handbag from Marc by Marc Jacobs, necklace from Efva Attling.

8 kommentarer :

The Fashion Economist sa...

Så fresht antrekk!
Og den jakka fra H&M var bare fantastisk. Fint med en fargeklatt av en veske til, også:-D

Sunniva sa...

Hei skjønne deg! Dette antrekket likte jeg KJEMPE godt. Jeg er veldig glad i fine og unike basics akkurat nå, og den jakken fra H&M tok litt pusten fra meg. Den er helt nydelig! Lenge siden du kjøpte den, søta? Klemmm, og ha en finfin torsdag videre:)

tonenygaard sa...

Elsker vesken din!! Er det høstens? Og fin blogg, jeg ramlet innom. Keep it up!!

Cecilie sa...

im in love with your jacket!!!

Tulipe Noir sa...

ELSKER virkelig jakken din! Kjære vene så fin den er. Er det lenge siden du plukket den med deg hjem, søte?

Ladybird sa...

The Fashion Economist: Jeg er så glad jeg plukket med meg jakka, Det var siste dagen i Palma og jeg hadde egentlig brukt altfor mye penger allerede, men den hang der og ropte på meg! ;)

Sunniva: Søtnos, lenge siden sist ;) jeg falt pladask for jakka da jeg så den, kjøpte den i Palma for to uker siden, da holdt de akkurat på å henge den ut i butikken. jeg vet ikke om leveringene kommer på likt til Norge og Spania, i såfall skulle den være i butikk nå...og mye sannsynlig utsolgt allerede. Slike ting forsvinner med en gang. Vet du, jeg er inne i en slik enkel periode jeg og. Enkelt og comfy skal det være ;)

Tone Nygaard: jeg er veldig glad i den ;) den begynner å få noen år på baken nå, husker ikke helt hvilken sesong den er fra ;))

Cecilie: I know, me too ;)

Tulipe Noir: Det var kjærelighet ved første blikk mellom meg og denne jakka. Plukket den opp i Palma for 2 uker siden, da var den helt nyankommet, de sto og hengte den ut i butikken da jeg så den. Har du flaks så er den å finne i oslo nå, tvi tvi for at det er noe igjen ;))

Anonym sa...

Elsker vesken! Er den lilla eller mørk rød? Har sett den i mørk rød, men synes denne ser mye finere ut i fargen.

Ladybird sa...

Anonym: takk! den er veldig ubestemmelig i fargen, jeg klarer liksom ikke helt beskrive den. Men jeg husker at den het Violet, så søk den opp på google, så får du sett et bedre bilde ;)