04.09.2011

Apivita

Photo: ladybird
Jeg elsker utenlandske apotek! Jeg kan gå å titte, snuse og prøve i evigheter. mange av mine favorittprodukter kommer fra apotekkjøp i utlandet. Da jeg var på Lesbos var jeg innom verdens herligste apotek der to herremenn fortalte og gestikulerte. Jeg var spesielt interessert i deres to naturlige merker, Korres og Apivita. Herremennene la mer enn gladelig ut om merkene og produktene. Tre masker fra Apivita ble med hjem. En måtte jeg teste allerede samme kveld. Og nå har jeg nesten brukt opp alle. De er superdigge, jeg anbefaler å hamstre om du er i Hellas! Thumbs up!
I love to shop at pharmacies when I'm on the go! French, Greek, British, Latvian...they all got these amazing products that I easily fall in love with. many of my favoriteproducts are actually bought on pharmacies when I've been travelling. At Lesbos I fell in love with two lines, Korres and Apivita. Both totally natural. I got these three facemasks from Apivita and started using on of them the same night I got them..now I only have one left. If in Greece, buy some of these, they are superduper! Your skin will thank you!

5 kommentarer :

Ida sa...

Øyhoppet i Hellas i sommer og kom hjem med flere av maskene og skrubbene fra Apivita. Jeg er strålende fornøyd! :)

Anonym sa...

Hei :) Jeg lurer på om du har noen tips angpende shopping i Riga? Finnes det butikker som selger Mulberry og Christian Louboutin?

Caroline Lie sa...

Pleier å gjøre det selv når jeg er i utlandet, det er så mange herlige produkter man ikke får tak i i Norge der!

Anonym sa...

I so need to try these masks. thanks for the tips.x

Ladybird sa...

Ida: ja ikke sant de er gode! Definitivt noe jeg skal kjøpe neste gang jeg er på de kanter ;))

Anonym: Jeg har lagt ut masse Rigatips, bare søk på Riga i søkefeltet. Jeg var sist i Riga i våres og da var det ingen som første Mulberry og Louboutin dessverre :( Det er størst sjanse for at du finner det på Plaza hvis det har kommet til byen nå.

Caroline Lie: og veldig gøy å teste ut noe vi ikke har her hjemme ;)

Beingdena: Ypu really should! there is only one problem with these masks. Which ones to choose ;)