29.09.2011

Kåpa med stor K!

Photo: ladybird
Høst er tid for å investere i noen deilige klassikere. Denne høsten er jeg ekstra svak for kåper og strikkede gensere. Og det var tilslutt denne kåpa fra Vanessa Bruno sitt La Redoute samarbeid jeg valgte å tilføye i høstgarderoben min. Den har en fantastisk brunfarge med et snev av aubergine i seg og sorte kontraster. Den er litt oversized, noe som gjør den litt maskulin, samtidig som snøringen i livet gir den femininitet. Jeg digger den! Kulda kan bare komme, jeg skal holde meg varm og superchic.
Coats and sweaters are this Fall's wardrobe cravings. And this is the coat I invested in this season. It's brown with a hint of aubergine and the black ribbons makes a cool contrast. The coat is from the collaboration between Vanessa Bruno and La Redoute and it's a perfect cross between the masculine and the feminine. I'll stay chic and warm this winter!

10 kommentarer :

Maria sa...

den var veldig veldig fin!
blir deilige med kåpe-vær snart!

Ingis sa...

Åh, den kåpen er fryktelig fin, men jeg slo det fra meg å kjøpe den siden alle "anmeldelsene" sa at den var veeldig stor i størrelsen. Hva synes du, har du gått ned i størrelse enn det du vanligvis bruker? Og hvor lang er den? Jeg er bare 160, og bruker normalt xs-s, så selv om oversized er kult, så er jeg redd for at jeg hadde svømt i den..men jeg har så lyst på den!

Nina C. sa...

Kjempe fin kåpe:)

Ladybird sa...

Ingis: Den er ganske stor, ikke nødvendigvis bare i størrelsen, men det er en ganske omfangsrik kåpe. Det er mye stoff og den er tung ;) Jeg har den i small. Jeg bruker vanligvis small og er litt over 170. Men jeg liker at den er stor, jeg elsker følelsen av å drukne litt i den. Men du må være forberedt på at det er mye kåpe ;)

NinaC: love it ;)

Ingis sa...

Takk for svar! Hehe, får tenke litt på om jeg tør å ta sjansen. Er jo strengt tatt bare å sende tilbake om den blir for stor!
...men regner med vi får se den på etter hvert? ;)

Ladybird sa...

Ingis: det er jo bare å sende den tilbake, men det er litt kjipt allikvel da :) Dere får se den på etterhvert, må bare få tatt noen bilder som "does it justice" ;)

Vibeke sa...

Så fin den var, kan vedde på at den blir en vinner! Kanskje det blir så kaldt her nede også, eneste jeg svaner med høsten/vinter er lag på lag ;)

Ladybird sa...

Vibeke: hehehe...den hadde nok blitt altfor varm for Spania, men her er den perfekt ;))

Lisa sa...

Ooh, den er så kul! Har tittet på den selv. Elsker at den er litt maskulin. Virker den varm nok som vinter-kåpe?
Klem

Ladybird sa...

Lisa: Jeg digger den miksen av det maskuline og det femnine. Om den er varm ja, den er for varm til å bruke nå. Så jeg venter bare på at det skal bli kaldere ;)