14.09.2011

The number is 4!

Photo: Elle Beautybloggen
4 streetstylesnupper fra gatene i New York. Inspirerende på hver sin måte.
4 fabulous streetstyle ladies in New York. So different, so good looking.

6 kommentarer :

Therese sa...

Fine damer! Btw - trener du fortsatt bikram-yoga? Fremdeles like fornøyd i såfall? Jeg vurderer å begynne, men det er jo en liten økonomisk invistering, så vil gjerne vite om det er verdt det:)

Ladybird sa...

Therese: veldig freshe damer!
Jupp, jeg trener fortsatt Bikram. Får en merkelig lengsel og abstinens i kroppen hvis det går for lenge mellom hver gang. Jeg er medlem i SATS også, så har ikke mulighet til å ha månedskort, men har 10klippskort og det fungerer veldig bra. Bikram anbefaler jeg på det varmeste! ;) Ta en 10dagers testrunde og tren så mye som mulig i den perioden, da får man et inntrykk av hva det gjør med kroppen din ;) Manmerker store endringer i kroppen fra første stund, først på huden...

Therese sa...

Supert - takk for svar! Har veldig lyst til å prøve, så kanskje jeg går for 10-dagerstilbudet først.Hvor ofte trener du bikram? (bare så jeg får et intrykk av hvor lenge et 10klippskort varer...)

Ladybird sa...

There: Bare hyggelig :) Jeg ville helt klart prøvd meg på 10-dagerstilbudet først. Bikram er en ganske spesiell treningsform, man kan få helt avsmak de første gangene, men komme igjen fordi følelsen etterpå er så deilig! Min første time var et lite helvete, jeg trodde jeg skulle forlate den timen i ambulanse. Men følelsen etter timen, da jeg var kommet til hektene igjen, var helt uslåelig. Tanken med 10-dagerskortet var at jeg skulle trene Bikram 2 ganger i uka. På grunn av mye jobbing og mye reising så har det ikke blitt slik, men jeg håper å kunne få inn to Bikramøkter og tre SATS økter i uka etterhvert. Så det spørs veldig på hvor mye du trener og om du trener noe annet i tillegg ;)

Therese sa...

Tusen takk for kjempefin info! Har hørt det med helvete fra flere, hehe:P Men er ganske fristet til å prøve det ut nå! Høres veldig spennende ut:)

Ladybird sa...

bare hyggelig Therese. legg gjerne igjen en tilbakemelding når du har testet det i 10 dager, jeg er veldig spent på å høre hva du synes ;)