21.09.2011

Armcandy konkurranse!

 Armcandy fra Tokyo Jane
Photos: ladybird
Nå kan du være så heldig å stikke av med disse 5 armbåndene fra Tokyo Jane. For å få sjansen til å pynte opp håndleddet med disse så er du nødt til legge igjen en søt beskjed til meg, der du gir meg en god grunn til å sende de til nettopp deg. legg igjen en kommentar i kommentarfeltet eller send den på mail til ladybirdsnest@hotmail.com. Merk mailen "Tokyo Jane".
Jeg trekker ut en heldig vinner om en ukes tid!
Do you want some Tokyo Jane armcandy? Of course you do. To win these ones you have to leave me one good reason why I should pick you. Leave it in the comment field or send it to ladybirdsnest@hotmail.com.
I'll pick a lucky winner in about a week. Good luck!

27 kommentarer :

Anne-Marie sa...

Disse var rålekre!! :D Hvorfor du skal sende disse til meg? Rett og slett fordi jeg fortjener de ;) Hehe!
Elsker bloggen din, er innom den hver dag og synes du kommer med mye god inspirasjon!

Får bare krysse fingrene for at jeg vinner :)

Siven sa...

Så gøy og så fine! Vil jo si at dem beste grunnen til at jeg burde få disse er at da kan jeg fortsette å plage sidemannen (damen) på kontoret. Hun har begynt å stille spørmål med mitt enorme forbruk av smykker. Jeg har fortalt henne at jeg har fått de av kjæresten og hun syns dette er urettferdig siden hun ikke får noen av sin mann. Hun skulle bare sett kontoutskriften min hun.... ;-)

Pluss at smykkene er superfine selvsagt og grå og gull er helt klart høst"fargene" mine i år.

Janne sa...

SÅ GØY.... Jeg har en søster som virkelig har armebånd dilla... Disse hadde vært utrolig moro og gitt til henne :-)

Vibbis sa...

Jaaa, jeg digger TOKYO JANE! Herregud så gøy det hadde vært å vinne disse, da jeg går med ulike armbånd hver dag! Fargene på disse var også fantastiske! Krysser fingre og tær!
Klem

Luisa sa...

Åh, for en fantastisk konkurranse! Jeg har virkelig falt for Tokyo Jane sine armbånd :)

Jeg vil vinne fordi jeg om noen dager starter på mitt nye liv på to ben etter å ha gått på krykker i 3 mnd (!!!) så hva ville ikke vært bedre enn å innta to-ben-livet med herlig tilbehør som dette?

Anonym sa...

Hei flotte du, og takk for din fine blogg!
Syns jeg fortjener en oppmuntring; eldstejenta mi fyller 16 år i dag og er flyttet på hybel. Ordentlig trist å ikke ha henne hjemme på bursdagen hennes..

Hilsen Marianne

Anonym sa...

Hei. Disse var kjempefine! Perfekt farge også! Firmaet jeg jobber i skal pusses opp og de mener jeg også bør tenke på det!? hmmm... Så da hadde det vært kjempefint med litt gratis pynt :)Hilsen fra Solveig

Silyeah_ sa...

Syns det alltid er vanskelig å skrive en grunn, men min grunn vil være at jeg har akkurat funnet ut at jeg får ei lita jente i februar, så da hadde disse fargene og armåndet vært en liten gave til mor!:-)
Uansett,takk for en fin blogg. Leses hver eneste dag, samt at dine twittermeldinger er alltid morsomt å følge med på. Spess når du svarer tilbake!:-)
Ha en fin dag!!

Anonym sa...

Fantastisk konkurranse!! Tokyo Jane er superkule og jeg hadde helt klart likt at de prydet armene mine. Grunn...kanskje fordi min vakre lyseblå bil ble truffet av en mindre flott lastebil i går?

Må også legge til at bloggen din er en stor inspirasjon og jeg er stort sett innom daglig for en dose ladybird :)

StineK sa...

De var rå lekre!
Meøder meg gjerne på!
Ikke lenge siden jeg fant bloggen din, men etter det har jeg tittet ofte innom. Du inspirer masse med dine bilder og tips! Keep it up!

Anja sa...

Jeg har sendt deg en mail nå! Elsker bloggen din! :D

Shecity sa...

Ååå for en fin konkurranse, og dødsfin premie. Synes du har en veldig fin blogg. Den har ligget på favorittlista mi lenge, men det har ikke blitt til at jeg har vært innom daglig. De siste gangen derimot har jeg fått masse inspirasjon fra deg, og ladybirdsnest er nå på "leses-daglig-lista":)) Keep up the good work! Også har jeg selvfølgelig dødslyst på armbåndene. Ha en fin kveld.

Anonym sa...

Heisann!

Så på disse i sommer og forelsket med helt i de den gangen! De ville passert perfekt i min garderobe, og jeg ville blitt superglad om jeg vant! :D Har fulgt med bloggen din i over to år og den er en av mine favoritter uten tvil. Blir særlig inspirert av interiørtipsene dine, skoene (<3) og at bloggen har et delikat uttrykk, altså stemningen generelt.

Tvi tvi fra Sandra, Bergen

Kristin sa...

Åh, de var rålekre!!!

Jeg synes jeg godt kunne fortjent dem ettersom jeg er gravid på 2. måneden og ikke får shoppet meg noe nye klær de neste halvåret; rett og slett fordi jeg etterhvert kommer til å bli en stor bolle!

Derfor hadde det vært en stoor trøst å kunne skinne med slike lekre acessories, så kanskje jeg i det minste kan være fresh rundt håndleddende den kommende høsten og vinteren!! :D

Kristin sa...

..og må forresten ikke glemme å si at jeg leser bloggen din fast hver dag (akkompagnert med tekoppen når jeg kommer på jobb:-).
Du er en kjempeinspirasjon i en ellers grå hverdag! Stao Pao, Ladybird!

Ida sa...

Hei :)
Her kommer en liten hilsen fra sofakroken en septemberkveld. Liker å titte innom bloggen din og drømme meg bort i reiser,pene ting,søte videoer etter en lang dag på skole og jobb. Oppdaget bloggen din først i august og har tittet innom støtt og stadig siden da. Det er alt for mange bloggere der ute som absolutt skal vise frem hvor pene,suksessfulle,perfekte og populære de er disse styrer jeg laaangt unna. Selv om du helt sikker er alt beskrevet over så virker det iallefall ikke som om du prøver å dytte det i trynet på leserne dine. Har plukket opp mange nyttige tips herfra. Fortsett sånn er du snill- du er bokmerket :)

Janita sa...

:-)jeg hadde blitt kjempe stolt om jeg hadde fått æren av å motta armbåndene, de er nydelige :-)

cessa55@hotmail.com sa...

Hei, disse var nydelige! Jeg holder på med lappen for tiden og har ikke hatt råd til å unne meg noe i det siste.. holder på å bli gal av alle de flotte høstnyhetene:)

Tonje M sa...

Me like ME LIKE!!!! Så fine armbånd! Jeg krysser fingre og tær for at jeg blir en av de heldige vinnerene!!!! Tusen takk for en super blogg med masse inspirasjon og glede!! Stor høst klem fra Tonje

Camilla sa...

Åh, disse var superfine! Så nydelige farger! :) Det hadde vært veldig fint om de lå hjemme og ventet på meg når jeg reiser fra sommer her i Wellington til vinter hjemme i Oslo. Det skal ikke mer til enn litt nytt for å gjøre en dame (i hvert fall meg) glad! :D

Anonym sa...

Oi oi oi, Tokyo Jane må presses inn på min alt for lange ønskeliste! Åh, kunne ønske de super freshe armbåndene kom flyvende til meg i postkassen.
Det er lov å drømme seg bort......det er det jeg digger ved å følge spennende mote blogger, man blir invitert inn i en verden full av inspirasjon!!

Kiki T

Maria sa...

Så fiiine. Jeg klarte å miste et høyt elsket armbånd fra Tokyo Jane for en stund tilbake. Så derfor hadde det vært superdupert å vinne et :)

Silje sa...

Jeg fortjener de, fordi en traust totning på fiffe opp hverdagen med litt glæm Tokyo Jane;)

lilypeg sa...

Hello! I really fell in love with these bracelets when I first saw the picture of them. They are in the perfect nude colour & I think I could completely mix them with my fall outfits. What is more unfortunately I had broken my favourite beautiful watch so I need something that can replace it :P

Lisbeth sa...

Så utrolig fine armbånd!
Jeg begynte og lese bloggen din for noen uker siden,
og syns den er så fin. Så nå har du en ny fast leser:)
Jeg har fått dilla på armbånd for tiden, men har ikke alltid
råd til og kjøpe de man har lyst på. Krysser fingrene:)
Go'klem

Anonym sa...

ÅÅÅ, så fine disse var! Jeg har ligget ny-operert med brukket ankel på sykehuset i 3 døgn og akkurat kommet hjem. Nå skal jeg holde meg helt i ro i 6 uker og da er det godt å ha bloggen din, blant annet! Prøvde å legge igjen kommentar på sykehuset, men den ville ikke gå igjennom, så nå håper jeg at jeg er med :)
Tror jeg hadde kledd de flotte armbåndene når jeg skal humpe rundt på krykker.
Klem fra Tone

Snuffeldyret sa...

Jeg har akkurat oppdaget bloggen din og leser meg nå som du skjønner bakover i innlegg, så bra er den!
Og de armbåndene var superfiine. Så please...?