04.09.2011

My summerdress...


Photos: ladybird
Noen ganger gjør man noen skikkelige kupp. Sånn som denne kjolen fra Isabel Marant. Den ble min for en svært så fin pris før jeg dro på ferie. Isabel Marant til over 70% avslag. Ja takk! Og du kan tro de har blitt flittig brukt. Og kommentert. Flere har stoppet meg på gata og spurt hvor den er fra. Senest i dag kom en dame bortr til meg på stranden og lurte på om hun kunne ta et bilde av den fine kjolen min. Hun var en klesdesigner fra Tyskland/Brasil og en veldig hyggelig og pratsom dame. Jeg fikk adressen til hennes kommende hjemmeside som skulle ferdigstilles i høst. Hvis den er nice så kommer jeg selvfølgelig til å dele den med dere...
My summerdress. A true bargain it is. I got this amazing black cutout dress from Isabel Marant at more than 70% off, right before I went on vacation. That is what I call a good deal, or what?! In several occasions I've been stopped at the street wearing this dress, "Where is that beautiful dress from?". Today a brazilian/german designer came up to me at the beach. She wanted a photo of my dress, she just loved that pattern in the front. Well, I do to! She also told me about her work and her upcoming website that will launch this fall. If it turns out good, I'll share it with you...

10 kommentarer :

julesengel sa...

Så fin!

Sandy sa...

Hvor kjøper man Isabel Marant?

Ladybird sa...

sandy: Jeg kjøpte denne på Babel på Grünerløkka. Ellers kan du blant annet handle Isabel Marant hos Høyer. Eller på utallige nettbutikker som Net a Porter og denslags ;))

Ladybird sa...

Takk Julesengel, jeg har blitt så glad i den...kan nesten ikke tro at jeg gjorde et så godt kjøp ;)) Betalte like mye for den som en vanlig H&M kjole!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Veldig fin! :)

Britt sa...

For eit herleg kupp! Sånne ting er alltid kjekt. Den ser fantastisk ut. Veska er heilt utruleg kul også - det perfekte sommarantrekket! :)

Luisa sa...

Utrolig søt kjole!

beingdena sa...

it looks gorgeous on you.
x

TONJE sa...

knallfin!
xx T

Ladybird sa...

Rock'nRollBallerina: Virkelig en sommerfavoritt! Nå må jeg bare finne en måte å integrere den i høstgarderoben. tror det skal gå veldig greit ;)

Britt: Tusen takk kjære deg!

Luisa: jeg digger den ;))

Beingdena: Thank you, you are always such a darling! xo

Tonje: Tusen takk :)