18.11.2011

Are you a leopard lady?

Hello you fab lady, wanna take me home?
Photos: ladybird
Jeg elsker å glede andre. Og derfor synes jeg det er så gøy å ha konkurranser på bloggen. Denne gangen er det en ekstra fin konkurranse. Der en veldig heldig frøken kan vinne denne vesken fra det danske merket ADAX. For å ha muligheten til å ende opp med denne leopard-licious saken av en veske, så må du gjøre to ting: først må du fortelle meg navnet på veska og så må du gi meg et godt tips. Jeg setter ingen grenser for hva det gode tipset kan være, det kan være stiltips, favorittproduktet ditt, en genial app, en matoppskrift...hva som helst! Jeg vil ha et godt tips.
Legg igjen svaret i kommentarfeltet, husk kontaktinfo eller send svaret til ladybirdsnest@hotmail.com. Merk mailen ADAX.
Jeg håper du er like gira som meg, er den ikke fin?
Tusen takk for alle gode tips, og gratulerer til Elisabeth! Du har fått mail ;-)
There is nothing like bringing the smile to someones face. And that is what I'm hoping to do now. I have the most amazing bag for one of you, a leopard-licious thing from the danish brand ADAX. Isn't fab? For a chance to make it yours you have to do the following two things: tell me the name of the bag and tell me your best advice. It might by a product you love, a stylish one, a recipe...anything! Leave it in the comment field or send it to ladybirdsnest@hotmail.com.
Good luck!

18 kommentarer :

Q sa...

Vesken heter Latina. :)

Mitt tips er treningsrelatert, hvordan fikse sprettrumpe! For å bygge muskler (eller sprett :p ) er det viktig å inkorporere øvelser som knebøy (dype!) og utfall i treningen sin. Jeg prøvde noe nytt før helgen, og jeg har aldri vært så støl i rumpe og lår på leeenge: jeg kjørte knebøy (igjen; dype - ass to the grass!) med en manual som jeg holdt med begge hendene foran meg, og gående utfall med manualer. Knebøyen finner du her: http://www.youtube.com/watch?v=qW8Fj_Kw4ck

Lykke til! :D

Nanne sa...

Guri, den var råstilig! Me like! Veska heter Latina (ganske passende, synes jeg) og mitt beste tips er å sjekke ut det franske merket Somewhere for basisplagg av god kvalitet og til greie priser. Mest naturmaterialer som bomull, lin, ull, kasjmir og silke, mye økologisk. Synes de har utrolig mye fint, jeg har nettopp kjøpt en kasjmircardigan og en kasjmir v-halsgenser derfra. Her i Norge får du kjøpt merket hos Ellos, men ikke la det avskrekke deg, det er langt fra den vanlige Ellos-"stilen" ;)

Kitty sa...

åhhhh kjære vene, ÅÅÅHHH kjære vene! har sendt deg mail!

Catrine sa...

Veska heter Latina :)

Her kommer 2 tips:

1. Ansiktsmaske
Ta en liten mengde havregryn og bruke fingrene til mose kornene til pulver. Ha i bittelitt kokende vann og en teskje honning. Bland dette og påfør ansiktet. La det være på i ca 20 min og du får supermyk hud!

2. Indisk kyllingsuppe
Her er oppskrift til en venninne middag. Vi var 3 og så hadde jeg til middag dagen etterpå.

Du trenger:
Matfløte
Creme fraiche
2 gulerøtter
2 kyllingfileter
1 purre
1 løk
Hvitløk

Pinjekjerner

Mel, karrikrydder, chillipulver, salt, pepper.

Kok opp 1 liter hønsebuljong. Imens steker du gulrøtter, purre, løk og hvitløk pittelitt i en ren stekepanne. Når vannet koker har du oppi matfløte. Jeg bruker nesten en liten kartong. Og et par skjeer med creme fraische. Putt oppi grønnsakene og smak til med karri, chili, salt og pepper. Du kan gjerne bruke litt mel også for å få litt mer fylde i suppa.

Mens det putrer i gryta steker du kyllingfiletene du har kuttet i biter. Størrelsen velger du selv, så lenge de er like i størrelsen. Når kyllingfiletene er ferdig tar du de også oppi gryta og suppa kan stå litt. Jeg smaker til hele veien med krydder for å kjenne på smaken, og er generelt litt på slump med ingredienser.
Jeg har brukt pinjekjerner som jeg putter oppi også som jeg ganske godt, men det er opp til deg om du gidder.

Ved siden av suppen pleier jeg å steke hvitløksbaguetter. Men brød funker fint også.

Så etter en halvtime ca. totalt så har du superdigg mat til venninner pluss en skål til deg selv dagen etter ;)

Supper er bra på høsten!

Unknown sa...

Superfin veske!! Den heter latina :)

Slenger på et lite hårstylingtips til frøkner som har tynt/fint nordisk hår som meg. Etter dobbel sjamponering med en god volumsjampo, gjerne etterfulgt av Redkens deilige Body full Light conditioner, bruk dette geniale (!) produktet i håndkletørt hår:

Big sexy hair Root pump plus! Det er en mousse som påføres i fuktig hår ved røttene, gjerne i hårskillet og i kronen. Resultatet etter en runde med føning er en 'tykkere' og mye mer fyldig manke :) Jeg bruker moussen hver gang jeg vasker håret og er helt avhengig! ;)

Ps ps. Kjøp den billig (139,- sist jeg sjekket) og fraktfri på blivakker.no. Den koster nærmere 200,- hos frisøren.

Xx

dagens outfit sa...

:O jaaaa, den vil jeg ha!

Ok, mitt tips er følgende: Når du er i butikken for å kjøpe toalettpapir så må du kjenne på hvor hard rullen er. Jo hardere rullen er pakket jo mer papir er det og jo mer penger sparer du. Ergo, det er ingen vits å kjøpe First Price for å spare for den rullen er ikke bra nok pakket :)

Janne sa...

Oh yes... Vesken heter Latina.

Mitt tips hører julen til...

1. KJØP Kurt Nilsen julealbum fra i fjor, den er SÅ fin.

2. Dra på julemarked på Norsk Folkemuseum helgene 3-4 og 10-11 desember fra 11-16. Herlige juleboder, julelukt og julemusikk i hver eneste krik og krok. Du er garantert julestemning!!!!!

Siv sa...

1. Vesken heter Latina og er superelegant.
2. Før du drar til Spania, meld deg på akvarellkurs:) Det er avslappende å male, samtidig som du blir veldig fornøyd med deg selv etter endt produkt. Balsam for sjelen, uten tilsettingsstoffer:) Samtidig er det en hyggelig hobby i stille stunder mens du ser på sola i horisonten. Ååå, du får det så fint!

Camilla sa...

For en veske!!!:) navnet er Latina. Mitt tips er rett og slett å ta turen innom butikken Kremfresh som ligger på Sandvika storsenter. Jeg har forelsket meg helt i butikken. De har hud og kroppsprodukter som er naturlig framstilt. Mitt favorittprodukt er kroppsskrubben de har som huden blir supermyk av! Mail : camma84@gmail.com

Kristin vel .. sa...

Det der er litt av en veske, og navnet er Latina :) Jeg hadde tenkt å tipse deg om god-boken Shantaram, men fant ut at den hadde du allerde lest.. Derfor vil jeg tipse om en liten butikk som heter mitt lille hjem. Den ligger nederst i Markveien på Grünerløkka, der har de blant annet noen kjempe fine skinnvesker i brent skinn! I tillegg har de åpent på søndager.. Fortsatt god søndag :D

Thea sa...

Nå har jeg delt på Facebook! :-) Hilsen Thea O. som har sendt mail!

Frøken Funky Farm sa...

Lekker veske, og som alle sier så heter den Latina.

Mitt tips er å gå på massasjetime på Institutt for helhetsmedisin på Lovisenberg! Det er studenter under opplæring som utfører massasjen/behandlingen og du får 45-60 minutter for 250kr!

Martine Johansen sa...

Åh, så nydelig! Mitt tips angår julen. Neste lørdag, altså 26. oktober, har Epla Julebasar på Stiftelsen Heggedal Hovedgård. Adressen er Heggedalsbakken 23 og ligger i Bærum. De fleste har sikkert fått med seg at Epla er en nettside der du kan selge og kjøpe hjemmelagede produkter. Alt fra klær til kjøkkenartikler. SÅ mye fint! Hadde jeg ikke skullet på julekonsert med mamma, hadde jeg tatt turen :)

martinejoh@gmail.com

Vibeke sa...

Vesken heter Latina.

Jeg vil bare tipse deg om at når du kommer deg til Spania må du dra ut å spise på kvelden, helst i 9-10 tiden, ta deg et glass rødvin fra Murcia (der du skal bo?), som skal være veldig god, og bli kjent med kulturen. Finn de skjulte perlene der spanjolene er ;) Og ikke minst lær deg litt spansk så blir de veldig fornøyde.! klem

HerBerryness sa...

ÅÅ fiiin! Tips til deg.. man kan vinne en flott veske hver dag i Stella's julekalender ;)

http://stellamagasinet.no/article/80038-delta-i-stellas-julekalender

Lidia P sa...

Elsk!! Veska heter Latina.
Tips til deg: 1) When in Stockholm sjekk 'Cos butikk', new fancy-ere versjon av H&M. 2) When in Spain - Barcelona, dra til 'Cerverceria Catalana'. God helg!

Siri sa...

Vesken heter latina 💛
Mitt tips er å investere tid til trening. Og da tenker jeg på pakke med PT som kan guide deg rett på vei til dine mål. Har jegbgjort en stund nå, og Gud Bedre for noen resultater man kan få! Det er ikke så dyrt heller og du trenger ikke ha det hele tiden :) supert med egen tid og for å få ut frustrasjon, samtidig som du produserer hormoner som gjør deg glad, og du får mer energi. Vinn vinn ikke sant? 😄

HerBerryness sa...

Oi glemte å si at vesken heter Latina!