16.11.2011

Det hele starter med fin hud...

Photo: ladybird
Må bare få skryte av hudpleieren min, Line, hos Bislett Hudpleie. Jeg vet jeg har skrytt av henne her før, men noen er så gode at de tåler litt ekstra skryt. Er så fornøyd med både frisøren min Linn og hudpleieren Line at jeg vurderer å ta meg turen fra Spania til Oslo for å besøke disse med jevne mellomrom. Line er den beste hudpleieren jeg har vært borti. Hun er superinteressert i hud og vil at alle kundene skal få maks utbytte av hennes timer. Og det får man! Gjennom den hele timen med hudpleie får man både massasje og mange god råd i tillegg til rensen og fuktighetsbehandlingen. Alt til 550,-, og det kaller jeg valuta for pengene i forhold til alle de hudpleierne som klatter på litt maske og lar deg ligge halve tiden alene, og sjelden bruker mer enn 45 minutter på deg. Line er rett og slett best! 
En super julegave til mamma, søster eller kjæresten?
I've written kind and warm about my hairdresser several times, now I'm shouting out for my dermatologist. Line at Bislett Hudpleie is amazing. She really knows her field and 1 hour at her is value for money. I think I need to fly back to Oslo to visit my hairdresser and my dermatologist when I move to Spain...

4 kommentarer :

K A R O B A R O sa...

Da går garantert turen til Line snart:-)

Frøken Funky Farm sa...

Så flott at du skrev om det nå, for jeg må finne en hudpleier i Oslo ettersom jeg har flyttet fra min er i Trondheim! Takk for tipset!

Rock'n Roll Ballerina sa...

Takk for tips! :)

Ladybird sa...

Karobaro: Hun er den beste og billigste hudpleieren jeg har brukt! Helt fantastisk. Også digger jeg at jeg kan bestille timer på nett, siden jeg er mye på farten og får plutselig innfall om at nå, akkurat nå skal jeg til hudpleieren, og da er det fint å se alle ledige timer ;))

Frøken Funky Farm: Du kommer til å elske Line, jeg har ikke vært borti flinkere og søtere hudpleier!

Rock'nRollBallerina: Når du først har prøvd Line så går du ingen andre plasser! ;)