02.11.2011

Rosa og fin

Photo: ladybird
En makeupsvamp er en makeup svamp, og ærlig talt aldri noe jeg trodde jeg trengte. Før jeg prøvde denne. Ikke bare er den fin og rosa, men den er ganske så genial i bruk. BeautyBlender er en makeupsvamp som er avrundet i den ene enden og spiss i den andre, noe som gjør at man kommer til over alt. Jeg anbefaler å dynke den i vann først, så klemme ut overflødig vann, før du starter påføringen av foundation. Da slipper du å bruke opp unødvendig mye foundation som ellers ville trukket seg inn i svampen. Den er enkel å jobbe med og gir et naturlig og jevnt resultat. Til og med for en makeup-noldo som meg.
A makeup sponge. I never thought I needed one. Until I tried the BeautyBlender. It is not only beautiful and pink, it's really easy to use and gives a perfect result, even for a makeup amateur like me. A little tip from me, dip it into water before use, squeeze. Then it wont suck up more foundation than needed! 

6 kommentarer :

Nanne sa...

Så fin, den så jo ut som et deilig lite rosa sukkertøy!

linda-mari sa...

Synes du det er bedre å funke enn fingrene? :)

Luisa sa...

Jeg bruker alltid hendene jeg :p Men har hatt lyst å prøve det fine rosa egget :)

Ladybird sa...

Nanne: den er kjempesøt! Hvem hadde trodd at en makeupsvamp kunne være søt!

Linda-Mari: Det spørs litt hvilket resultat man vil ha. Jeg synes ofte det er enklere å få et jevnt og naturlig resultat med denne. Merker at jeg ofte får på for mye produkt og at det striper seg litt med å bruke fingrene :)

Luisa: Jeg trodde ikke jeg hadde behov for en slik svamp, men ble fort hekta når jeg begynte å bruke den. den skal visstnok være fin til blush også, men det har jeg ikke testet! :)

Anonym sa...

Makeupsvamp i ett ord takk! Måtte bare si det, fordi jeg elsker bloggen din :)

Ladybird sa...

Anonym: Det har du full rett til å si frøken ;) Jeg er nemlig helt elendig på en ting, lese korrektur på innleggene mine...så det sniker seg titt og ofte inn de rareste litte feil. her ser jeg at jeg har klart å skrive det både som et og to ord...jaja! Godt jeg har noen til å holde meg litt i øra ;))