12.11.2011

The Goddess Guide

Photos: ladybird
Juletiden nærmer seg og jeg tenkte å dele noen gavetips med dere. The Goddess Guide er en jentene liten bok, fullpakket med gode tips på mote, skjønnhet, reise og alt girly. En søt gave til en venninne eller søster. Jeg har en utgave i bokhyllen min som jeg blar gjennom med jevne mellomrom.
Christmas is coming up, and I'm gonna post some Christmas Gift ideas. This little book, called The Goddess Guide, is a cute little gift for one of your girlfriends or maybe a sister. It's packed with girly stuff, focusing on anything from fashion and beauty to traveling.

6 kommentarer :

Caroline sa...

Oi, så søt! Kom gjerne med flere gavetips! Det er så morsomt å se hva andre ønsker seg/kjøper som gaver, for man trenger alltid litt inspirasjon til å finne de perfekte gavene år etter år.

Nanne sa...

Herlig, hvem vil ikke hente fram sin indre gudinne? Jeg vet en som denne boka er perfekt for...takk for tips!

Nina C. sa...

Takk for tipset:)

Nina C. sa...

Forresten hvem har laget denne boka og hvor får man kjøpt den?

Marie sa...

Både denne boken og Parisian Chic står på ønskelisten min i år. Forresten, hvor i Norge får man kjøpt denne boken?

Ladybird sa...

Caroline: Det er alltid veldig greit med litt gaveinspirasjon før julehandelen, så jeg skal prøve å dele noen flere tips med dere! :)

Nanne: det kan vi såvist! :)

NinaC: Gisele Scanlon er frøkna bak boken. jeg kjøpte den i utlandet, men har sett den på flere bohandler her til lands. Ellers kan du sikkert bestille den på nett, amazon.com for eksempel ;)

Marie: Jeg har sett den på flere store bokhandler i Norge, men kjøpte min da jeg var på utenlandsreise. Tror du enkelt finner den på nett! ;)