14.11.2011

Tee from T

Photo: ladybird
Denne høsten har jeg hatt en forkjærlighet for basics. Spesielt t-skjorter og enkle strikkegensere. Denne langermede t-skjorta fra T by Alexander Wang er siste tilskudd til basegarderoben min. Fantastisk deilig kvalitet, fint snitt, deilig vask med melert finish. Base perfeksjon.
This Fall it's been all about basics in my wardrobe. I've been a sucker for perfect tees and knitted jumpers this Fall. I'm still adding perfect basics to me wardrobe, lately I got tee with long sleeves from t by Alexander Wang. It's perfection. The cut, the fabric, the softness. Pure basic perfection.

5 kommentarer :

ritas88 sa...

What!? Haha, nå blir jeg helt satt ut ;) Etter ditt innlegg om Bik Bok t-skjortene du tipset oss om har jeg blitt besatt i jakten på den perfekte basic t-skjorte og i det siste har jeg tilbrakt mang en time på nettet for å finne den perfekte match. Tror du jammen ikke jeg har kommet til samme konklusjon som deg? Kanskje ikke så rart da listen din over krav til den perfekte t-skjorte var omtrent den samme som min :) Det neste på ønskelisten min er en av de enkle sorte kjolene fra samme merke. To die for!

linda-mari-motestudent i London sa...

Gleder meg til å se på!

blabla sa...

Samme her! Får ikke nok av basics fra T by AW<3

Anonym sa...

Fin! hvor har du kjøpt den?

Ladybird sa...

Ritas88: hahahaha...da er vi flere med total oppheng på basics. Det er jammen ikke lett å finne den perfekte t-skjorta, men for en lykke når man finner de! :)) kjolene er veldig fine!

Linda-Mari: det kommer vettu ;))

Karobaro: fantastisk deilig kvalitet :)

Anonym: jeg har kjøpt denne på Høyer Eger :)