28.11.2011

Prinsessehår?

Photos: ladybird
Forrige gang jeg var hos frisøren så fortalte hun meg om en søt historie. Hun hadde hatt innom en av sine yngste kunder, ei lita snelle på 5 år. Da Linn vasket håret til den vesle jenta for første gang med produktene på bildet så syntes den lille jenta at flaskene lignet på noe en prinsesse bruker, og hver gang hun var hos Linn deretter, så insisterte hun på prinsesse-shampoo. Jeg må innrømme at den lille snella har ganske så rett, denne shampooen og balsamen fra Chi ser ut som den kunne vært tatt rett ut fra dusjen til en tegneserieprinsesse. Langt fra den peneste produktdesignen jeg har vært borti, dog et ganske interessant valg av emballasje på et produkt som markedsføres som Roll Roycen blant Chi sine produkter. Chi har jo vanligvis en ganske clean og nedtonet design, så jeg ble faktisk litt overrasket og forundret over denne strategien med en smule harry emballasje...Dog, nok produktdesign-nerding. Tilbake til Farouk Royal Treatment. De står nemlig i dusjen min nå, og håret mitt føles sunnere og sterkere enn noen gang! Jeg har ikke brukt kur på ganske lenge, men håret føles mykere og sunnere enn noen gang. Plasserer dermed denne shampooen og balsamen rett inn på en delt favorittplass sammen med Shu Uemura sine produkter. Håret mitt elsker sin nye venn, så da får de rett og slett se så harry ut som de bare vil.
I'm kinda geeky when it comes to product design. I love good product design, and can get really excited when I see the perfect take-away coffee cup, a beautiful cover of a book or anything fancy. That is why I  get quite amused by these hairproducts. I got them last time I visited my hairdresser, cause they are just some of the best products I've ever used. But what happened to the packaging? These Farouk Royal Treatment are the luxury products in Chi's range. They're using all the finest ingredients, and you can really feel it on your hair. My hair feels healthier than ever and feels supersoft. My hair is in love! So the packaging can look whatever it want, my hair can't get enough!

5 kommentarer :

Therese sa...

Hihi, så søt historie:) Selv hadde jeg "baby, don´t cry"-shampo da jeg var liten. Vet ikke om den faktisk het det, eller om det var noe pappa fant på, men jeg gråt i alle fall ikke, selv ikke med såpe i øynene:P Jeg har forresten et godt tips til hårmanken. Det er et kosttilskudd kalt priorin. Jeg har brukt det i 2 uker, og allerede nå har jeg helt sluttet å felle hår (før la jeg fra meg hår overalt hvor jeg gikk:D) og det føles tykkere og sterkere, og ser mer glansfullt ut. Jeg vet ikke om man får kjøpt den i Norge, men i Danmark selger de den på helsekost i alle fall:)

Ladybird sa...

Therese: Heretter kommer jeg også til å insistere på prinsesseshampoo ;)) Tusen takk for godt tips, det skal jeg jammen sjekke ut! Håret mitt trenger nemlig all den pleien og omtanken det kan få!

Tulipe Noir sa...

Men du? Prinsesser som deg må jo ha Prinsesse-shampoo. Det er jo helt logisk. Må si at jeg har veldig lyst til å prøve ut den der. Er alltid på jakt etter en bra Shampoo. Takk for godt tips :)

Mira sa...

Så søt historie :) Jeg må nesten prøve dem, føles som om håret mitt er kjempeslitt og helt jævlig. Trenger en god shampoo :) Takk for tips fine <3

Ladybird sa...

TulipeNoir: hihhi..prinsesser må jo ha prinsessehår ja, men da tror jeg automatisk jeg havner i Hulder-boksen med det viltre håret mitt. Uansett, denne shampooen og balsamen gjør underverker for håret mitt, det føles så mye sterkere enn noen gang før. Og mykere, og mer glansfullt ;))

Mira: Denne har vært helt gull for mitt slitte og tørre hår ;))