05.02.2012

050212

Photos: ladybird
Topp fra Pull&Bear, begge strikkejakkene er fra Zara, skjerf fra Kashmir Import, bukser fra Helmut Lang, ballerinas kjøpt i en spansk skobutikk, veske fra Maanii by Adax.

Top from Pull&Bear, both knitted jackets are from Zara, scarf from Kashmir Import, pants from Helmut Lang, ballerinas from a local shoestore in Alicante, handbag from Maanii by Adax.

9 kommentarer :

Christine sa...

Heisann! Utrolig fin og inspirerende blogg du har. Titter innom hver gang jeg trenger et friskt pust i hverdagen, og sannelig ble jeg så inspirert at jeg tenkte å unne meg et nydelig cashmereskjerf:-) Håper at du får en kjempefin kveld! Klemmer fra Christine
www.romforto.blogspot.com.

Keep up the good blogging!

Dena sa...

love your layering gorgeous.

x

Anonym sa...

Kjære deg, spurte deg i et annet innlegg - men kanskje du ikke har sett det...lurer sånn på hvor vesken din kan kjøpes... Har prøvd å Google, men finner ikke den modellen noe sted... ;-)

Kristin

Ladybird sa...

Christine: Tusen tusen takk for veldig fine og varmende ord, det setter jeg stor pris på! Veldig koselig å vite at man er en bitteliten del av noen hverdag! :) De skjerfene er helt fantastiske. jeg har bodd i mitt siden jeg fikk det i posten, jeg har to stykk..skal vise det andre litt senere ;) Kvaliteten er helt fantastisk, jeg er blitt helt hekta på kashmir! Nyt siste rest av søndagskveld!

Dena: Layering is a must for the weather down here, it's sooo cold these days ;) Hope you'll having a great time darling!

Kristin! jeg har ikke glemt deg, jeg har bare trengt litt tid til å undersøke det for deg :) Jeg er så heldig å ha en venninne som jobber med markedsføring av merket, så hun har skaffet meg denne vesken. Jeg tror kanskje ikke den har kommet i butikk enda, litt usikker siden jeg ikke er i Norge og ikke har vært i butikkene der. kan ikke du sende en mail til Adax sin kontakt i Norge, hun er veldig hyggelig og kan helt sikkert hjelpe deg. Hun heter Linn Jensen og du kan nå henne på lj@adax.dk :) Tvi tvi!

Lydia sa...

Faktisk sykt kult!

- L

Anonym sa...

Tusen takk for svar, Ladybird!! Ha en god dag!

Hilsen Kristin

Ladybird sa...

Lydia: takk takk! Jeg føler jeg går mye i det samme her nede, ihvertfall nå som det fortsatt er kaldt ;)

Kristin: Bare hyggelig, jeg håper virkelig du får tak i den. Jeg elsker min!

Anonym sa...

Hei!! Takk for inspirasjon! Du er et friskt pust:-) vet du om det er mulig å bestille det skjerfet online? Og i hvilken farge er det du har?! Nydelig!! Post gjerne bilder av hele deg,blir så nyskjerrig på ansiktet ditt;) ha en super dag,abrazo de Noruega!!

Ladybird sa...

Anonym: tusen takk for veldig fin kommentar, det er slikt som gjør det ekstra gøy å blogge! :) jepp, du kan bestille skjerfet hos Kashmir Import, de har en egen nettside, bare google "kashmir import" :) Hehehe..jeg kommer nok ikke til å legge ut noe særlig med ansiktsbilder her, jeg synes det er så deilig befriende å ikke fokusere for mye på meg som person i bloggen. Jeg føler det er en blogg om noen av mine interesser og ikke meg som person, derfor føler jeg at det ikke er så relevant med ansiktet mitt ;) Men vhis du er veldig nysgjerrig så finner du lett bilder av meg på nett, jeg har gjort mange intervjuer og vært i ulike medier ;) Takk for veldig fin kommenatar, nok en gang! klem fra Spania