20.02.2012

Tangelo for you, Tangelo for me!

Photos: ladybird
Jeg har to stykk vårnyheter i lebestiftform liggende. Youngblood sin nye farge Tangelo er en superfresh koralloransj farge. De som leste gårsdagens Pantoneinnlegget mitt i går har vel fått med seg hvor stor denne fargen er akkurat nå. Årets farge, ifølge Pantone.
Så hvis du har lyst å gjøre som meg, pryde leppene med Tangelo i vår så må du svare meg på følgende:
Hvordan vil du style resten av looken når du har Tangelo lepper?
Legg igjen svaret ditt i kommentarfeltet på dette innlegget eller send en mail til ladybirdsnest@hotmail.com
Ikke så kjent med Youngblood fra før? Det er et sminkemerke som fører mineralbaserte produkter, og jeg har blogget om flere av mine Youngblood favoritter tidligere. Søk gjerne opp "Youngblood" i søkefeltet på bloggen, så får du opp mine tidligere erfaringer med merket. 

Tangelo it is! Pantone have picked a fruity Tangerine Tango as the Color of the Year and Youngblood has just lauched this lipstick in a color called Tangelo. Love!
I actually got two of this little bastard, one for a lucky reader and one for me. 
The only thing you have to do, is to tell my how you would like to style the rest of the look, wearing Tangelo lips. 
Leave a comment or send me a mail at ladybirdsnest@hotmail.com You might end up the lucky one!

9 kommentarer :

Livettilenskoavhengig sa...

Var en stor fan av orange lepper i fjor allerede, og når man bruker en så sterk farge har jeg helt lett sminke ellers i ansiktet, og gjerne et enkelt antrekk; enten et helhvitt antrekk eller en maxikjole.

Stine L sa...

Mørk denim skinny jeans, kvit singlett, svarte acne pistol sko, og casio gull klokke.

Englehagen sa...

Jeg ville hatt en enkel sminke med lett foundation,litt blush,eyliner og mascara.Ville hatt fokusen på leppene.
Håret ville jeg satt opp i en høy topp på hodet eller krølla.
Jeg ville hatt på meg en enkel hvit bluse,jeans og høyhæla sko eller wedges og et stort statement smykke:)

Caroline. sa...

Jeg ville stylet denne fantastiske leppestiften med lys hud og ellers lite sminke, jeg ville ha løse krøller i håret. Jeg ville lakket neglene mine i en lignende farge. På kroppen ville jeg hatt en lenger mørk blå dressjakke med en løs boyfriend fit hvit t-skjorte under, med matchende bukser til, vide ben og sorte strappy sandaler med en skikkelig tynn killer heel :)

SuperVero sa...

Lett øyesminke for fokus på leppene, helsort antrekk med skyhøye heler - gjerne metalliske. :)

Catrine Håland sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Catrine sa...

Jeg liker oransje veldig godt, og forskjellige nyanser av fargen og leter alltid etter en riktig nyanse som vil passe leppene mine. For er det en ting jeg liker, så er det leppestift! Jeg ville sminket meg som vanlig, for denne fargen kler meg godt. Pudder, concealer og litt solpudder og rouge for en fresh hud, passe på at øyenbrynene er fine og pittelitt øyensminke. Håret og klærne gjør jeg som vanlig, den leppestiften kler alt. På en annen side pynter jeg meg alltid litt, og du ser meg aldri i daffeklær.

Lydia sa...

Ooh, I likey! Elsker oransje lepper, forelsket meg helt i det forrige sommer. Jeg synes det er så fint med en høy hårknute, solpudder på de rette stedene, litt mascara og et klassisk antrekk.

- L

eremittglam sa...

Jeg er innmari svak for korall og turkis detaljer til en hvitt. Jeg ser for meg en lett, hvit sommerkjole, korallfarget eller stripete veske, dus turkis sandaler, perlearmbånd av turkis hodeskalleperler, en korallfarget neglelakk, heftig mascara men ellers helt nøytral sminke på solbrun hud... og Tangelo på leppene.