08.02.2012

Valencia

Photos: WeHeartIt
Jeg tenkte jeg kanskje skulle ta meg turen til Valencia i helgen. Noen som sitter på noen gode tips de vil dele? Hvor må man spise, drikke, shoppe, titte på kunst, vandre?

I might head to Valencia this weekend. Ever been there? Where to eat, drink, shop, go, look at art?

5 kommentarer :

Lin sa...

Åhhhh så stas at du skal dit! Det er en så flott og variert by! Du må jo bare få med deg museene og bygningene i elveleiet. Det er utrolig spesielt og virkelig verdt et besøk! Santiago Calatrava er en av de mest spennende nålevende arkitekter synes jeg!

Jeg har ikke vært der på 7 år så jeg skal ikke tipse om spisesteder, de er kanskje ikke der lenger.

Jeg håper dog at du deler en masse bilder med oss!

Ladybird sa...

Lin: Tusen tusen takk for tips! Jeg har blitt fortalt mye om det området og forstått at det er et must. Bor jo bare to timer unna Valencia, så håper på mange turer dit! ;) hehehe...jeg kommer til å knipse meg batteritom kjenner jeg meg selv rett!

Luisa sa...

Heldige deg, nok en gang! Vi var der noen få dager da vi var i Barca for noen år siden, tror vi kom en søndag så alt var stengt, men vi vandret litt rundt katedralen og mot elven, det var en fantastisk nydelig by.

Vi bodde rett ved et kjøpesenter, der var det sykt masse bra kosmetikk, men jeg husker ikke helt om det var El Corte Ingles (gaten het Calle Pintor Sorolla), det lå i alle fall rett ved shoppinggaten (der det var en Disney butikk- haha husker dårlig altså, men det var en gågate). Vi bodde i Calle Paz på et veldig fint hotell, veldig sånn barokk-aktig, der lå det en Starbucks tror jeg, og rett over veien lå det en fantastisk Italiensk restaurant. På Plaza Sta. Catalina var det flere spiseseteder, vi spiste en fantastisk god paella der og så spiste vi en farlig god is på en isbar.

Turbo sa...

God, I miss that town.

Ladybird sa...

Luisa: Tusen takk for tipsene, jeg har helt glemt å tipse ;)) det var mye bra kosmetikk på det senteret ;)

Turbo: Such an amazing city!