28.02.2012

Hvitvasket

Photo: ladybird
Hvite jeans. Så sabla fint når det det er stylet riktig, men allikevel så enkelt å feile med. Hvite jeans ser fort veldig tacky ut, det er mange fallgruver. Jeg tror jeg kommer langt med å velge denne varianten fra Zara - slim, ankellang og med gullfargede glidelåsdetaljer. Den er heller ikke helt blendahvit, men mer kittfarget. Med enkel, røff styling og litt rufsete hår så skal vi nok bli riktig så gode venner denne våren.

White jeans - looks so damn good when it's styled right, but in most cases it just look tacky. It's a fine line. Keep it simple, wear with rougher materials, don't look to polished. 
I'm glad I found some perfect white skinnies at Zara, ankle lenght, with gold details.
Hope I can pull them off!

4 kommentarer :

Anonym sa...

Så fine bukser.Kan du vise noen eksempler på hvordan du vil style en hvit bukse? Overdeler og tilbehør.Jeg synes hvite bukser er så fint,men vet ikke hva jeg skal bruke til.Elin :)

Christine sa...

Sannelig ble jeg fristet igjen, ikke nok med at jeg har gått til anskaffelse av et beige cashmereskjerf fra Kashmir Import, nå tror jeg jammen meg jeg må ha en slik bukse også. Takk for all herlig hverdagsinspirasjon, du er super! Tips til styling mottas med stor takknemlighet. Ønsker deg en finfin uke!<3

Vibeke sa...

Ja, jeg er helt enig.. Disse var kjempefine, likte utrolig godt glidelåsen :)

Ladybird sa...

Elin og Christine: Tusen takk for fine kommentarer! Hvite bukser er rålekkert når det er gjort riktig, jeg hadde faktisk en stylingpost på lur allerede, den har dere sikkert sett ;)

Vibeke: Og latterlig billige, we gotta love Zara!