09.02.2012

New vibes


Photos: ladybird
Jeg elsker magasiner. Men de siste årene jeg bodde i Norge så kjøpte jeg færre og færre interiørmagasiner. Jeg ble mettet på shabby chic og hvit/beige/grått. Da er det deilig å kunne plukke opp noen freshe spanske interiørmagasiner, som bugner over av nye inntrykk.

I love magazines. But the last years I haven't bought that many Norwegian interior and design magazines. It just seemed like there was the same looks going on for years. Shabby Chic and white/beige/grey. I got a little fed up in the end. So refreshing to see something new!

3 kommentarer :

Sexy Sadie sa...

Personlig så holder jeg meg unna alt av damemagasiner, ikke bare interiørmagasiner og har gjort det i mange år.

Pga mote, skjønnhets og interiør bloggerne har de siste 5 årne fyllt opp det rommet i mitt liv.

Dog er jeg hurtig til å kutte også dem ut hvis de blir for advertorial.

Hvis interiørmagasinene, motemagasinene vil forbli relevant og skape mote og kunst igjen kan de trekke av de ressursene som de har for hånden (som ikke mange bloggere har) av de beste modellene, stylistene, make up artistene og ikke minst fotografene.

Pr i dag er det vel antageligvis bare Italienske Vogue med Steven Meisel som har kunstnerlig integritet i blandt dem, resten er skit imellom all reklamen.

Ladybird sa...

Sexy sadie: jeg skal innrømme at min fascinasjon for motemagasiner dalte noe etter at jeg begynte å blogge, jeg får jo tilgang på mye presseskriv og ser hvor mye av materialet kommer fra. Det er dessverre lite snev av orginalitet i bransjen. Men jeg koser meg fortsatt med motemagasinene, dog jeg må bla igjennom først og se om det er noe som fanger interessen.

Jeg er veldig glad i å kjøpe lokale magasiner jeg, man kan faktisk lese en hel del av kulturen ut i fra disse magasinene. Forskjellene fra land til land er ganske store og ganske fascinerende. både med hensyn til reklamene som trykkes og selve innholdet.

Men mest tid går til bloggene ;)

Anonym sa...

alt er vel ettersom hva man har blitt mettet med og hva man har tilgang til - etter å ha bodd i spania i mange år er jeg møkka lei spanske interiør blader - spesilet etter å ha oppdaget photoshop utsikter som ikke tilsvarer utsikten fra det samme vinduet tatt fra en annen vinkel - hvor flott er det vi MÅ ha det da? Uansett hvor chabby chic det blir - noe jeg ikke er så glad i - ei heller ikke at ALT blir malt, ser man i allefall virkelige mennesker som bor i reportasjene ikke enorme og da mener jeg ENORME hus, som jeg ikke kjenner noen, som kjenner noen som kan ha råd til å bo slik. Så jeg tar med meg 3 kg interiør blader hjem, etter å ha vært i Norge;-)
Du ser jo tilogmed med de spanske interiør bloggerne som titter til Norge i dag - og det er Norge som bare hadde Bonytt da jeg flyttet ut ( men det sier kanskje mere om hvor lenge jeg har bodd i utlandet;-)