29.02.2012

Rosy cheeks?

Photos: ladybird
Jeg har komplett dilla på Youngblood sine Crème Blushes i disse dager. De har en kremete god konsistens som er superenkel å legge. Denne fargen, Rose Quartz, er en blek pudderosa farge som gir en anelse sølvskimmer til huden. Veldig fresh til vårlig hud. Jeg bruker den som en blush, samtidig som jeg påfører et tynt lag på kinnbein, overleppe og under øyenbryn. Rose Quartz fungerer nemlig utmerket som en highlighter i tillegg til blush.

Og nå kan den bli din! Jeg har nemlig en ekstra, som jeg vil sende til en av dere. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg om et av dine favorittprodukter. Enten i form av en kommentar under dette innlegget, eller i en mail til ladybirdsnest@hotmail.com.
Lykke til!

Wanna meet the Spring with rosy cheeks? I'm giving away one of my Spring favourites, Lumnious Crème Blush in Rose Quartz from Youngblood. It is a pale, pink blusher that work wonders as a higlighter as well.
Want to give it a go? Tell me about one of your favourite products, and you might be the lucky one to receive Rose quartz. Send me an mail at ladybirdsnest@hotmail.com or leave a comment.
Good luck!

21 kommentarer :

Nanne sa...

Et av mine favorittproduker er faktisk Kiehl's Acai Damage-repairing serum, som jeg bestemte meg for å prøve etter å ha lest om det på bloggen din! Skikkelig bra produkt, forøvrig, jeg så forskjell etter et par dager, så det kommer jeg garantert til å fortsette å bruke:)

Stine sa...

Åh, jeg hadde en creme blush fra Bobbi Brown som jeg kjøpte på Sephora i Florida. Den var perfekt til kveldsbruk, men litt heavy som hverdagsblush. Men denne så veldig fin ut! Mitt favorittprodukt er kajal fra Helena Rubenstein, akkurat passe dramatisk og veldig lett å påføre. Ha en fin uke i varmere land! <3

Fearsum3sum sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sara sa...

Jeg har enda ikke prøvd kremrouge (litt vanskelig for å gi slipp på gamle vaner, hehe) , men har god erfaring med Youngblood fra før med bl.a. high def setting pudderet - er helt avhengig! Mitt nye favoritt produkt er primeren fra The Balm. Jeg bruker den hver dag, sminke eller ei! Glatter ut linjer, og gjør huden fløyelsmyk! Men mitt ALL TIME favoritt produkt er faktisk Kanebo's SENSAI bronzing gel spf 6. Den frisker opp blek og grå vinter/vårhud, og vaskes av ved dagens slutt. Jeg har hverken tid, penger, eller lyst til å ødelegge huden min med å ta solarium, og denne smøres kjapt og jevnt på under sminken! Eneste negative er at den ikke lukter så fresht!

PS. får man bare være med i konkurransen om man har blogspot konto?? Jeg prøver å logge inn med min google account, men jeg blir bare bedt om å opprette en blogg.......

Ladybird sa...

Sara, du skal selvfølgelig få være med i konkurransen uansett! :)

Victoria sa...

Mitt favorittprodukt må være artificial light fra Smashbox. Det kan blandes med foundation eller brukes alene på kinnbena, og gir akkurat passe av "det lille ekstra". Dessuten har jeg alltid en Diorliner med i sminkepungen!

Monica sa...

Mitt favoritt produkt er luminous silk foundation fra Armani :)Den dekker godt men samtidig så ser man ikke oversminket ut og det føles ut som man ikke har sminke på i det hele tatt :)

Forresten tusen takk for anbefalingen av Korres. Har kjøpt 4 produkter til nå, kjempe fornøyd!

Ida Camilla sa...

Mitt favvo produkt må være mineralpudderet fra Glo Minerals, det gir en fin glød og et naturlig resultat! :-)

Anna sa...

Jeg har to litt forskjellige produkter som deler førsteplassen:) En concealer/highlighter som passer perfekt rundt øyepartiet fra La Prarie. Med en herlig og fuktighetsgivende konsistens ser man superfresh ut hele dagen! Redder meg i alle situasjoner! Det neste produktet er en exfoliator fra Darphin som er litt annerledes enn de fleste. Den påføres i tynt lag og las virke i 10-15 min. Deretter rubber man den av huden med sirkulære bevegelser, slik at de ikke sliter like mye på huden som mange skrubber med korn. Huden får en fantastisk frisk glød. Den er fast i toalettmappen min! Produktet er dyrt i Norge, men prisen er mye greiere i Frankrike der de finnes på de fleste apotek! Det var min favorittprodukter:) Håper du koser deg nede i herlige Spania:)

Åslaug sa...

Å det så ut som en fantastisk konsistens på den blushen! Ble så glad når jeg leste videre at du hadde en som give away :)

Et utrolig godt produkt jeg anbefaler er MD formulation Face&body scrub. Huden får en fantastisk fin glød, blir god og myk og man ser med en gang mye mer fresh ut. Til og med etter kun en gangs bruk :)

Har lest innleggene dine i det siste, om jakten på den perfekte leppestift. Der har jeg en jeg anbefaler :) Kjøpte meg en nydelig rosa leppestift fra Mac i helgen, i fargen "Frost Angel". Anbefales nå som våren nærmer seg :)

cholmoey sa...

Definitivt Sensai silky purifying peeling powder! huden blir silkemyk. også øyeskyggene fra clarins. De sitter hele dagen og gir en intens farge:)

Anonym sa...

Jeg elsker Babor sin rens og tonic for uren hud. Den er fantstisk:) Holder utbruddene under komtroll,tar vekk smuss og make up på en skånsom måte.Et must for min til tider veldig urene hud :) Elin

Vibeke sa...

Denne har jeg ikke prøvd, så jeg hiver meg med i konkurransen.

Jeg har de siste ukene lagt min elsk på Sephora sin cleanser. Huden min reagerte litt på bytte av cleanser, men nå er huden god og myk, fjerner all smuss og ikke minst til en god penge :)

Sina sa...

åh, jeg elsker kremblusher! akkurat nå er mitt favorittprodukt Tom Ford Shade & Illuminate! ikke alle som har kinnbein som en supermodell, da er det godt at man kan jukse litt!

Sara sa...

Så bra, takk! Leste at du trekker ut vinner på søndag... Det er faktisk bursdagen min på søndag! Hehe, helt sant, jeg blir 22! Utrolig deilig å fylle år i første vårmåneden, litt symbolsk for meg :):)

Trine sa...

Mitt absolutte favorittprodukt er Kiehl's Superbly Restorative Argan Dry Oil. Bruker den som ansiktsserum, som kroppskrem, hårkur over natten, blandet i foundation for glød, og blandet med highlighter for skimrende skuldre og legger om sommeren.

Nirinia sa...

Jeg kjøpte Chanel's Illusion D'Ombre i Emmerveille på vei hjem fra en reise for et par uker siden, og har ikke brukt andre øyenskygger siden (ok, kanskje et par for å legge litt ekstra skygge til en mer smokey look). Jeg var så dum å glemme rouge da jeg overnattet forrige helg, og Emmerveille fungerte slett ikke så verst som rouge heller. Den trengte bare litt ekstra blending.

Marie sa...

Akkurat nå har jeg dilla på Chanel neglelakken i fargen April. Det er den perfekte blandingen av rød og rosa. Men når det gjelder sminke blir det litt vanskeligere. Jeg har veldig mange bra og kjempe gode produkter som fungerer på hvert sitt område, men skulle jeg valgt ett produkt må det bli Primeren fra Dior. Den skuffer meg aldri! :)

Ha en fin helg :)
Mvh Marie Jacobsen
marie.jacobsen@live.no

Anonym sa...

Min favoritt er foundation fra Chanel. Fantastisk god :)
Ha en fin helg. Elsker bloggen din.
Mvh Lene

Christine sa...

Heisann, for en fantastisk bra giveaway du har:-) Jeg sverger til gode, gamle "Eight Hour creme" fra Elizabeth Arden. Kanskje ikke så oppfinnsomt akkurat, men den funker for veldig mye. Jeg bruker den både på leppene, på sprukne neglbåmd, på tørre heler, og for å få en "glossy look" på kinnbeina og over øyenbrynene. Ja, rett og slett en lang liste. Ikke noe hokkuspokkus;-)

Ønsker deg en fantastisk søndag! Takk for all inspirasjon du bringer inn i min hverdag:-) Klem fra Christine

Ladybird sa...

Tusen tusen takk for alle gode tips og fine kommentarer, og gratulerer til Anna :) Flere lignende konkurranser kommer om litt!