25.05.2012

The perfect summerdress

Photo: ladybird
Jeg elsker kjoler, og spesielt sommerkjoler. Isabel Marant lager perfekte sommerkjoler, fjorårets favoritt kommer derfra. I år har Gina Tricot lagd en kopi av den kjolen og den har jeg også lagt min elsk på. Har også på meg den nye jakka mi fra Stradivarius, er ikke den fin? Elsker fargene og den røffe finishen.

I love dresses. And especially summerdresses. Isabel Marant is one of mye favourite designers when it comes to summer dresses. Last year I wore my black Isabel Marant dress all summer. This year, Gina Tricot have made a copy, and I love it! Perfect teamed up with my neonpink jacket from Stradivarius.

8 kommentarer :

Helene sa...

Så fin :D

Anonym sa...

Kjempe fin er du:) er det lenge siden du har kjøpt kjolen? God sommer
Klem fra Ranya

Pernille sa...

Perfekt sommerkjole:)

MiM sa...

åå elsker jakken din:)!!

Anonym sa...

Hei!
Er på gjennomreise i Spania, skal innom Alicante på torsdag. Har du en fin strand å anbefale? Liker bystranda, men tar gjerne imot tips om et sted som er litt roligere.
Utrolig inspirerende blogg du har, titter innom hver dag.
Mvh Hege

Cecilie sa...

Må bare få sagt her også at jeg syns denne kombinasjonen av sko og klær er så fin og sommerlig. Enkel, men helt perfekt! ;-) Spørs om ikke resultatet blir en copycat, er i alle fall veldig inspirert :)

Ladybird sa...

Helene, Pernille, MiM, Cecilie: Tusen takk jenter, der er snille! :)

Ladybird sa...

Hege: beklager at jeg ikke har fått svart deg før! Jeg foretrekker stranda i San Juan, rett utenfor byen, du kan ta tramen ut dit. 6 kilometer med helt fantastisk flott strand! :)