Sider

03.10.2009

Vinn Everyday Princess øredobberFor første gang kjører jeg en konkurranse her på bloggen og jeg er faktisk ganske stolt av å kunne friste dere med disse lekkerbiskene. To lesere har muligheten til å stikke av med hver sine øredobber fra Everyday Princess.

Everyday Princess er norskdesignede håndlagde smykker av de fineste materialer, som sterling sølv, swarovski krystaller, ferskvannsperler og ulike edle stener. Everyday Princess kommer ut med to hovedkolleksjoner i året og høsten/vinterens kolleksjon er preget av herlige blåtoner, ulike lillanyanser, røykfargede krystaller og bærfarger. Hver style er kalt opp etter klassiske divaer som Greta Garbo, Grace Kelly, Marlene Dietrich og Audrey Hepburn. Sjekk ut Everyday Princess sin blogg og hjemmeside.

De nydelige smykkene er blant annet å se på Mariann Aas Hansen, Ane Dahl Torp og Pia Tjelta. Har du lyst på en av disse godbitene? Send en mail til meg på ladybirdsnest@hotmail.com, merk mailen med Everyday Princess og gi meg en god grunn til at nettopp du fortjener en av disser glitrende godbitene. Husk også å nevne hvilken style du ønsker deg. Du har en uke på deg, 10.oktober velger jeg ut to heldige vinnere.

Win jewellry from Everyday princess. Handmade of the best materials, like sterling silver and swarovski crystals. Visit the Everyday Princess homepage or blog. Do you want the chance to win one of these earrings? Send me a mail at ladybirdsnest@hotmail.com (subjevt: Everyday Princess), give me a good reason why you should win one of these lovely pieces. I'll pick a winner next saturday.


Grace - Blå og lilla swarovskikrystaller. Denne øredobben er faktisk spesialdesignet for anledningen, da de andre Grace stylsene bare har en farge på krystallene.Photos: ladybird
Marlene - Nydelig øredobb med små klare swarovskikrystaller og en stor gylden dråpe.

Everyday Princess kan du kjøpe her:
Mojo - Sjølyst
Bonnie & Darling - Grünerløkka
Fru.Lund - Nordstrand
Susy Q - Tjuvholmen
Any Who - Majorstua
Cara - Drammen
So Sophie - Stavanger
Galleri Kristina - Stavanger
Lounge - Trondheim
Mille K - Trondheim
Lyst - Drøbak
Alma - Holmestrand
Mrs.Capone - Sandnes
Fontana - Sandnes

11 kommentarer :

BRUDEPARET sa...

For en fin konkurranse - kjempenydelige øredobber! :)

Ladybird sa...

Monique: jeg tenkte litt på deg da jeg så disse øredobbene faktisk, kunne se for meg at du elsket de! :) Du må sende en mail da! ;)

Anonym sa...

Gud så nydelige øredobber!

Ladybird sa...

Anonym: Det er de, enda finere i virkeligheten :)

Trinelise sa...

Så vakre øredobber! Jeg må delta :-)

Ladybird sa...

Trinelise: de er veldig vakre, jeg elsker mine :)

Style Spot sa...

Disse er noen av de nydeligste øredobbene jeg har sett! Jeg klarer ikke å slutte å stirre på dem...for en fantastisk konkurranse du har gående. Jeg er helt nødt til å delta :)

maiken n. sa...

maiken n.

www.maikenest.blogg.no

jeg deltar :D

Nadia sa...

herregud så fine! Sjeldent jeg faller pladask for slike øredobber, men disse var bare wow! Jeg må delta ;D

Ladybird sa...

Sunniva: det er du nødt til. De er virkelig helt fantastiske, jeg må ta de frem fra posene og titte på de titt og ofte ;) Elsker fargene og sammensetningene :)

Maiken N: flott, husk å send mail for å delta! :)

Nadia: ja, det må du! De er superfine! Lykke til :)

Bente sa...

Hei,
Jeg er innom bloggen din jevnlig og den gir meg stadig ny inspirasjon. Spennende med konkurranse, og nydelige premier! Jeg liker nok de mørke øreringene best, men har aldri vunnet noe, så alle tas imot med stooor takk (skulle jeg være så heldig) Mvh Miss Bella bnol@online.no