Sider

10.03.2010

Pierced.

Photos: ladybird
...og der ble det en piercing på meg. Kate Moss style.
...and got myself an earpiercing, Kate Moss style.

12 kommentarer :

Anonym sa...

Tøft! Jeg liker det:) Fint med kule isteden for ring også. Var det vondere enn å ta på øreflippen?

Jeanette sa...

Utrolig fint med kule! Men au, var det ikke utrolig vondt?

Ida sa...

Så fint! Jeg liker det! :D

wenche sa...

i like :) er HAPPY for at trenden er tibake igjen :)

Ladybird sa...

Anonym: Ble det ikke fint ja :) Jeg skulle egentlig ha ring, men ringen var en del tykkere enn kanylen og veldig vanskelig å tre inn på hullet, så ett ti minutters knoting ga de opp, men jeg er kjempeglad i barbellen, synes faktisk det ble vel så fint! Jeg har kunn skutt hull i øreflippen med slik maskin de bruker hos frisøren og det er jo ikke vondt, det er noe helt annet å stikke hull med kanylem siden det går saktere og er tykkere hull. Men det er ikke så veldig vondt, tror nok de aller aller fleste synes det går helt greit :)

Jeanette: Nei, i utgangspunktet ikke. Men de knotet veldig med å få inn en ring, som var for tykk for hullet de lagde, så det var litt ubehagelig. Men det er litt morsom smerte og, man får lyst til å gjøre det igjen :)

Ida. Så bra, jeg er kjempefornøyd!

Wenche: jaaaa...nå har jeg tenkt på det så lenge at det var bare å gjøre det, trengte noe nytt ;)

Inger sa...

åh! jeg tok en sånn da jeg var 15 - hadde tre studs langt oppe øre og to hull nederst i øreflippen i hvert øre:) men nå har jeg bare de to hullene i øreflippen igjen, som ejg bruker med små studs hver dag. Synes det er fint med et hull så høyt oppe og! men endte opp med at mine verket :( ga opp da jeg var ca 20. Rett og slett brusken som ikek var særlig happy for å bli pierca.

Ladybird sa...

Inger: jeg har også hatt en før, i det andre øret mitt. det var nå ikke en piercing heller, men et hull jeg fikk skutt innhos frisøren. Jeg har også hatt en i tragus, som jeg nå vurdere å ta opp igjen. (Tragus er den lille flippen med brusk inn mot selve kinnet, angrer nemlig litt på at jeg tok den ut igjen). Det er dumt når man må ta det ut mot sin vilje ;( Ørene mine er heldigvis ganske enkle å ha med å gjøre, jeg sov på den siden av hodet allerede den første natta. Og jeg er så fornøyd med den :D

isabel sa...

ojsann, det så ut som noe helt annet enn piercing du skulle få, ihvertfall på det første bildet.
fint ble det ihvertfall :)

Marte sa...

Stilig.. nå ble jeg inspirert.. fikk lyst på en liten snasen kule i øret mitt jeg også ;) du altså.. frister meg med alt mulig :) he he..

Ladybird sa...

isabel: Så nok kanskje litt mer skremmende ut enn det var ;)

Marte: Den er veldig veldig fin, blitt så glad i sen atte ;)

frk.bustad sa...

Gratulerer! Veldig fin og diskret.

Ladybird sa...

frk.bustad: takk søte, jeg er blitt så glad i den :)