Sider

04.03.2010

Snørestøvletter

Photos: Pull&Bear
Jeg har en ting for snørestøvletter. Mine sorte armyboots fra Bianco Footwear har fulgt meg trofast gjennom vinteren, jeg skaffet meg noen cognacfargede tidligere i år og nå er jeg jammen meg fysen på et par beige også.
I have a thing for laced boots. I've worn my black armyboots from Bianco Footwear all winter long, I got myself some cognac ones earlier this year...and I am starting to feel a urge fro some beige ones.

5 kommentarer :

Jeanette sa...

De var utrolig stilige! Hvor er de beige fra? =)

Ladybird sa...

Jeanette: de er fra Pull&Bear, eller jeg regner med at de er derfra siden antrekkene på siden deres var stylet med de ;) Kule sant?

vib sa...

åå, jeg må ha de skoene! Please si ifra hvis noen kommer over slike! Bor i Sydney og her går det for det meste i havaianas.. men blir jo kaldere her også, og da vil jeg gå rundt i slike som de på bildet!

Forøvrig en fantastisk blogg du har. Er innom flere ganger daglig! :)

Tessi sa...

De var fine! Er vinneren av den goodie bag konkurransen trukket?

http://www.tessi-la-la-land.blogspot.com/

Ladybird sa...

vib: Tusen takk for flott tilbakemelding, veldig hyggelig å høre ;) Disse er jo fra Pull&Bear, kan tenke meg at både P&B og Bershka får inn noe sånt...er det det down under? Ville uansett tro at slike booties skulle være veldig enkelt å få tak i der nede, det er liksom litt Aussie style ;)

TessI: ja, den er trukket vet du, Katarina fra Køben stakk av med goodiebagen! ;)