29.09.2009

290909
Photos: ladybird
Kjole fra H&M Trend
Strømpebukser fra H&M
Belte fra Richmond
Dress from H&M Trend, tights from H&M and belt from Richmond.

14 kommentarer :

Tonje sa...

Jeg liker det! :) enkelt og tøft.

xx

www.myideaofstyle.blogspot.com

Ida sa...

Hærlig!

Siws verden sa...

Så kult, men kan du ikke ta bilde i stående?

Tina sa...

Jeg synes det er fint at du varierer bildene litt jeg, får godt inntrykk av antrekket selv om det ikke er helfigur...dette er litt mer stemningsskapende :-)

Barbro Andersen sa...

Digger beltet ditt!

. sa...

driitkult belte

Liss sa...

Stilig antrekk! :)

Hilde N sa...

For en fantastisk kjole. Hvilken HM har du funnet den i?

Ladybird sa...

My Idea of style: Takk, det er en søt kjole og da går jeg som regel fro røffere tilbehør...blir fort for søtt for meg ;)

CoralCrush: takk ;)

Sies Verden: Selvfølgelig kan jeg det, men det er ikke alltid jeg gjør det. Og jeg liker egentlig å ha litt variasjon på bildene. Men hvis du synes antrekket kommer for dårlig frem på slike bilder skal jeg være mer bevist på det.

Tina: Jeg legger nok en del mer vekt på det med stemning enn at antrekket skal komme best frem. Og noen ganger kan nok folk savne helhetsinntrykket. Men slik blir det nå :)

Barbro: veldig glad i det. Selv om dette er noe vi har sett lenge så er finishen på dette fantastisk, det føles så tungt i hendene, skikkelig råe nagler...og det var er rått kupp. Det kostet i utgangspunktet rett under 3000 norske kroner...og jeg fikk det for 90% avslag. det kaller men god deal ;)

Martha: takk takk :)

Liss: takk Liss :)

HildeN: Denne kjøpte jeg i bogstadveien, den på west side. Kjolen finnes også o korall, den har jeg også ;) Kjøpte faktisk den blå på salget.

BRUDEPARET sa...

Kjempelekkert outfit! Elsker beltet!!

Tulipe Noir sa...

Beltet stands out. De tykke fine naglene skiller seg fra alt jeg har sett før. Supert! Perfekt til en fin smal midje som din ;)

Ladybird sa...

Monique Lund: Takk søte Monique. Selv om naglene har vært lenge nå, så falt jeg for dette beltet...det har en kant jeg ikke har sett på så mye annet :)

Tulipe Noir: Takk søte deg! Jeg falt også for tyngden og de robuste rå naglene. Og siden jeg fikk så enormt ghod pris på det så kunne jeg ikke la være ;)

Linn Emilie sa...

Heisann, nå er det utrolig lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her, og det er alt for lang tid siden jeg har tittet innom bloggen din som jeg liker veldig godt. Nå har jeg sittet og sett innlegg for innlegg og side opp og side ned og jeg angrer virkelig at jeg ikke har tatt meg tid på en så lang stund.....bloggen din er helt fantastisk. Mange gode tips, inspirasjon og mye fint =) Jeg sitter med en god og bli glad følelse her jeg nå, stå på videre =)

Ladybird sa...

Linn Emilie: Så utrolig hyggelig å høre :) Hva kan vel være bedre enn å gi noen andre en god følelse. Tusen takk for at du deler det med meg :)