26.09.2009

Diabolic

Photo: Chanel
En venninne av meg hadde på seg Chanel sin Diabolic neglelakk forleden dag. Den var så råflott at den kom rett inn på kjøpslista mi. Perfekt lakk for mørkere tider. Avhengig av hvilket lys vi befant oss i så den mørkerød, sjokoladebrun og sort ut, og like fordømt fin hele tiden. I'm going Diabolic!
A friend of mine was wearing Chanel Diabolic when I met her some days ago. I just loved that nail polish shade. It's perfect for Fall and was straight away added to my shopping list!

15 kommentarer :

Ida sa...

Jeg har lett etter en perfekt dyp rødfarge i en halv evighet, så denne må prøves ut altså! :)

Sara sa...

Hørtes magisk ut :)

Krusedull sa...

Ser utrolig fin ut! Må testes ut

Lise sa...

å så sitter de jo i en evighet de Chanel lakkene <3

Ella sa...

Den var NYDELIG!! Sånn vil jeg ha, for en farge!!

BRUDEPARET sa...

Takk for tipset søta!
Jeg har selv en fra loreal i liknende farge, men er overhodet ikke fornøyd med kvaliteten! Så jeg tro rjeg skal gå til innkjøp av denne altså - har mange fra chanel fra før og er kjempefornøyd med dem!

Ønsker deg en finfin dag! :)

Anonym sa...

nydelig farge! hvilke nettsider benytter du som regel når du bestiller makeup/produkter på nettet? :)

synnøve

Ladybird sa...

CoralCrush: denne var fantastisk, elsker måten den forandret seg etter hvilket belysning man befant seg i :)

Sara: Den var nesten det ;) helf fantastisk fin!

Krusedull: jeg tror jeg anre at dette blir en ny høstfavoritt ;)

Ladybird sa...

Lita: Chanellakkene er veldig varierende, enten sitter de som støpt, ellers flasser de med en gang (slik som black satin). Krusser fingrene for at denne er blant de gode ;)

Ella: den er helt fantastisk, en høstfavoritt :)

Monique Lund: Kanskje dette kan bli en perfekt erstatter da, og som du sier så er de fleste Chanellakkene veldig gode (med unntak fra noen farger som merkelig nok bare flasser).

Synnøve: jeg handler nesten utelukket beautyprodukter på Ebay. Sjelden jeg finner de noe billigere :) Ellers er det taxfreeshopping og Rigashopping som gjelder ;)

Cecilie sa...

Denne fargen ser aldeles flott ut, helt rett for høsten =)

Tulipe Noir sa...

Nei, nei, NEI! Ikke friste meg med neglelakk. Nei sa jeg? Nå må jeg jo ta en titt på denne også.... Puh. Den er herved satt på listen over noe jeg må ta en titt på (les: garantert kommer til å kjøpe). "Takk" ;)

Lise sa...

oh.. har kun to jeg da å det er jo nesten umulig å få de av med neglelakkfjerner tilog med :D men det er av de "tynne" fargene da :D
let me know hvordan denne sitter da, nydelig farge :)

Ladybird sa...

Cecilie: det har du rett i, det er den perfekte høstfargen Og jeg synes den er enda finere i virkeligheten ;)

Tulipe Noir: jeg burde vite bedre enn å friste en svak sjel som deg, jeg vet jo at dette er en svakhet hos deg. Lekre smekre Chanel neglelakker ;)

Lita: da vet du ihvertfall at du skal styre unna deres sorte ;) he he he...de sitter godt ja, må bruke ekstra med bomullsdotter og neglelakkfjerner på noen av de ;)

Anonym sa...

Etter en titt her inne, sitter jeg nå med nylakkerte negler og er veldig fonøyd! Denne fargen er smashing, og som du påpeker varierer den mellom sjokolade, rød og sort etter lyset! Jeg elsker Chanel sine lakker. Luksus på flaske spør du meg:) Takk for tipset, snille Ladybird.

Ladybird sa...

Anonym: åhhh såå utrolig bra! jeg har ikke fått tullet meg til å kjøpe den enda (fikk nettopp to OPI lakker jeg hadde kjøpt på Ebay som er i samme sjanger...) men er fortsatt fysen på Diabolic kjenner jeg. jeg får ta med mine nyervervede og sammenligne, kan jo hende de er så forskjellige at jeg kan forsvare det kjøpet ;) Uansett, jeg er utrolig glad for at du ble så fornøyd med den :) den er råflott! ;)