09.09.2009

Rosa krokodille levering

Jeg kom hjem til en gledelig overraskelse i dag, en pakke i posten fra Pink Crocodile. Den inneholdt fire ting som jeg ser frem til å teste ut.

Neglelakk og lebestift fra Uslu Airlines. Begge i en herlig rødfarge. Passer meg utmerket siden rødt er høstens store makeupfarge. Rødfargen fpå neglelakken heter MRA-Misurata og lepestiftfargen heter CZW-Czestochowa. Synes hele konseptet rundt Uslu airlines er så festlig, at alle produktene har navn fra flyplasser og destinasjoner rundt om i verden.

Jeg fikk også en blå glitter eyeliner fra Too Faced. Det blir mitt andre Too Faced produkt denne uka. Dette er nok et produkt jeg ikke hadde valgt å kjøpe meg selv, derfor er det litt ekstra morsomt å teste det ut. tenk om det viser seg at jeg elsker det! Navnene de har valgt på fargenyansene på Starry Eyed Liner er utrolig festlige, denne blåfargen heter for eksempel Drunk Dial. Et morsomt produkt å teste!

Siste produkt i pakken var Buffering Lotion fra Mario Badescu. Det er rett og slett en on-the-spot-treatment som skal ta knekken på selv de dypeste kviser. Vi får se om denne lever opp til sitt rykte.

Dere hører fra meg etterhvert som jeg har fått testet produktene. Noen spesielle dere ble litt ekstra spent på?

I just love mail. And today I got a big envelope with goodies from Pink Crocodile. I got a red lipstick (in color MRA-Misurata) and a red nail polish (color named CZW-Czestochowa) from Uslu Airlines, a Starry Eyed liner from Too Faced in a crazy blue called Drunk Dial. the last product was Buffering Lotion from Mario Badescu, that promises to take care of those unwanted zits. You'll get my review as soon as I have tested these four.

5 kommentarer :

Barbro Andersen sa...

Sv: Takk :)

Ladybird sa...

:) det var jo det, Barbro :)

Trine sa...

Spennende!
Jeg er veldig spent på om de røde fargene funker! Både leppestift og neglelakk.
Og så hadde det vært supert hvis noe kunne ta knekken på kviser da! ;0)

stine sa...

Jeg er utrolig spent på den mirakelkremen! Har prøvd ALT, men får aldri knekken på de irriterende små kvisene. Det er deprimerende altså:( Så håper du kommmer med gode nyheter der!!!

Ladybird sa...

Trine: Hvis den funker så bra som det står på den, da skal jeg bli rimelig glad :) Vi får vente å se ;) Jeg er også veldig spent på disse røde lekkerbiskene, det er hot ;)

Stine: i know the feeling. Så dette blir spennende ;)