Sider

25.09.2009

Da er jeg booket inn hos Fred


Photos: fashionista
Her en dag satt jeg på kafé med noen venninner. Hun ene hadde nylig hatt en time hos Fred. Fred er øyenbrynsguden. Han klipper, farger, napper og kammer frem de perfekte øyenbryn. Hele seansen tar cirka tre kvarter og skal visstnok gi hele ansiktet et løft. Jeg var solgt. Og booket i dag en time hos mannen det er så mye snakkis rundt. Neste torsdag skal jeg til pers og forhåpentligvis få en en ny flott innramming av mine øyne.

Pussig nok sjekket jeg ut Camilla Pihl sin blogg noen timer etter at jeg booket timen min hos Fred (han holder forresten til i Jan Thomas sitt studio). Hun har også booket time hos Fred, samme dag som meg faktisk. Tvi tvi for en fantastisk øyenbrynsopplevelse, Camilla! Jeg gleder meg!
Eyebrows is the feature that can change a face totally. I ordered a eyebrowseason with Fred today. Fred is THE MAN for eyebrows. He does all the celebrities in Norway and everyone talks about him and his work. Next thursday is the day he hopefully will frame my face with his magic!

17 kommentarer :

LiSi sa...

hehe.. artig!! Gleder meg til høre om resultatet fra dere begge!

Lise sa...

vært fint med før og etter bilde :D
sånn kun av et øye liksom :)

Anonym sa...

Åhhh så moro, han er helt toppers!

melinda sa...

Så spennende da, hvor mye koster dette da? :-)

Anonym sa...

så herlig! enig med andre over her, hadde vært fint med før/etter bilder:) også lurer jeg på hvor mye det koster og hvor lang ventetid det evt. er? må du spare litt i forkant så han har litt å jobbe med? :)

K sa...

Det koster 750kr for brynbehandlingen :D seriøst dyr :P

K sa...

dyrt

Ladybird sa...

LiSi: Jeg tror det er to veldig spente som skal til Fred torsdag ;)

Lita: Det er under sterk vurdering, du skal slettes ikke se bort fra det...kan jo ikke drive å bable om det uten å vise resultatet ;) Hvis jeg ikke ender opp som ei ribba høne da ;P

Anonym: De sier så...så jeg gleder meg :)

Melinda: det er dyr moro, 750,-...men utrolig gøy ;) Billigere ansiktsløft får man vel ikke ;)

Anonym: Jeg har ikke nynappede bryn nå akkurat, dessuten har jeg ganske grove bryn, så han skal nok få nok å jobbe med ;) Håper bare han ikke tar for mye av de, jeg liker litt store bryn ;) Hvis man har vært der før og du skal dit igjen så skal du la brynene og 1 mm rundt være i frde, resten kan man nappe, da har han nok til å jobbe med ;)

K: det er seriøst dyrt! En råflott pris...men absolutt veldig morsomt. Han har jo drevet med bryn i 20 år og bruker tre kvarter på behandlingen, og det er noe helt annen enn napping av bryn hos hudpleier. Jeg kommer nok ikke til å gjøre dette til en vane, men gud så morsomt det skal bli å teste det ut! :)

Lise sa...

haha ;)da kan du jo legge ut bilde til skrekk å gru for oss andre!! "don`t try this" liksom ;) hihi

Lykke til :)

Anonym sa...

Jaaaaa, legg ut bilder a. Høres så spenennde ut!

Ladybird sa...

Lita: ha ha ha..jeg håper jeg slipper å legge ut i den forbindelse :) har skyhøye forventninger kjenner jeg, stakkars Fred som skal leve opp til de :)

Anonym: Duskal ikke se bort fra at jeg gjør det ;)

camilla sa...

Ha ha ha! Så gøy! Jeg gleder meg stort!!!! Kanskje vi møtes i døra?

Ha en nydelig helg!
Klem Camilla

Ladybird sa...

Camilla: Kanskje det ja, får håpe jeg kjenner deg igjen da ;)

Jeg gleder meg masse, dette blir spenende! :)

Ha en super søndag, nyt siste rest av helgen!

Kine sa...

takk for tips, jeg trenger noen som kan utføre mirakler med mine øyenbryn, så dette må jeg sjekke ut! kjempe bra om du får til før og etter bilde av dette :-)

Ladybird sa...

Kine: Det her er mannen for øyenbrynsmirakler, så det kan nok god hende det blir en tur på deg og. Før- og etterbilder kommer mest sannsynlig ;)

fashionaddict sa...

Hørtes spennende ut, gleder meg til å se resultatet :)

Ladybird sa...

Fashionaddict: jeg gleder meg ;)