16.09.2009

H.ø.s.t.k.o.sPhotos: Ladybird
Nytt Elle i postkassen og ny farge på neglene. Purple it is. Den lilla lakken heter #120 og er fra Depend (du vet de små neglelakkene som selges på blant annet Cubus).
The latest norwegian Elle and newly polished nails. The nailpolish is called #120 from Depend. A great evening for cosing up indoors.

7 kommentarer :

Krusedull sa...

utrolig fin farge! lilla er høsthot!

Tulipe Noir sa...

Den fargen så fin ut! Selv er jeg litt skeptisk til Depend, men det er egentlig bare fordi jeg er litt ødelagt i hodet når det kommer til lakker. Holder den like lenge som annen lakk?

Ladybird sa...

Krusedull: Jeg har hatt en lengre periode med dilla på ulike rødtoner, nå merker jeg suget etter noen mørkere dypere farger :) derfor ble jeg glad da jeg fant igjen denne blant alle lakkene mine :)

Tulipe Noir: Den er veldig fin :) Jeg fikk pluselig et innfall igår kveld, rett før jeg skulle legge meg, bare måtte lakke neglene...noe som førte til at jeg lakket rett over den røde jeg allerede hadde på...ja ikke å anbefale, men men... uansett fargen er skikkelig digg nå når det er høst!

Du kan snakkke om å være ødelagt i hodet, jeg har nok fått et sniff for mye av Acetonen...jeg har nemlig temmelig høye krav til neglelakk. OPI og Essie står helt i tet. Jeg synes for eksempel ikke Chanel er så god på kvalitete (men de er så sabla god på farger...) Så du kan snakke om ødelagt du ;) Uansett, disse lakkene er overraskende gode. Jeg har vært på flere ferieturer med Dependlakk på tærne og etter en uke med bading og soling var lakken tilnærmet like fin som da jeg dro. Det er bra! Så man får faktisk ganske god valuta for pengene på disse lakkene ;)

Spis, løp, les sa...

Nice lakk! Selv er jeg Essie- og Chanel-dame. Mon tro om det ligger et Elle og venter på meg når jeg kommer hjem fra jobb. Hadde gjort seg!

Ladybird sa...

Kamillagorilla: Håper du finner bladet ventende i postkassen, så kan du kose deg med det etter en lang dag :) Har du noen favorittfarger fra Essie å anbefale? Jeg har lyst til å utvide samlingen nå som dollarkursen er så gunstig ;)

Tulipe Noir sa...

Haha, vi er like ødelagt med andre ord ;) Jeg er veldig enig i det du sier ang Chanel, men fargene deres er uslåelige og jeg synes også det varierer litt fra farge til farge. Konsistensen er ikke helt konsekvent hvis du skjønner hva jeg mener, f.eks har jeg alltid hatt problemer med Black satin og rouge noir, mens Miami peach, Blue satin og Gondola er godt dekkende og unngår å stripe seg. Jeg har faktisk ikke testet Essie, why? Vet ikke, det har liksom bare aldri blitt til det. Får satse på at Kamillagorilla kommer med noen anbefalinger :)

Ladybird sa...

Du har så rett så rett, Tulipe Noit! Black Satin er ikke en favoritt. Den er vond å legge og den flasser av bare jeg ser på den :) Men har god erfaring med en lyserosa som jeg ikke husker navnet på. Tips til en god sort lakk kanskje? :)

Da har du en testjobb foran deg, tror du vil elsker Essie. Prima kvalitet og fantastiske farger! ;)

Blir spennende å se om Kamillegorilla har noen favoritter til oss ;)