07.09.2009

Det lukter sjokolade av meg...




Photo: Ladybird
Mitt gamle solpudder ble smadret på en flytur i sommer, derfor har jeg vært på utkikk etter et nytt. Jeg endte, overraskende nok, opp med et fra Too Faced.

Jeg hadde ikke sett for meg at valget skulle falle på dette, da det for det første er ensfarget og jeg foretrekker solpudder som er flerfarget. For det andre så merker jeg at det bor en liten skepsis i meg når det kommer til produkter med så morsom emballasje. Da tenker jeg automatisk at dette bare er moro, og kvaliteten er så som så...men så endte jeg altså opp med Too Faced sitt solpudder allikevel, etter å ha forsikret meg selv med utallige gode reviews ute på webben.

Grunnen til at jeg valgte dette pudderet er fargen, solpudderet er nemlig brunt, ikke oransje eller rosa eller alt for rødt. Som en ekstrabonus så inneholder det minimalt med shimmer, det er nesten helt matt. Hvis jeg vil ha shimmer så bruker jeg andre produkter for å tilføre det, jeg trenger ikke et solpudder som glitrer i vei.

Har brukt solpudderet i to dager og er veldig fornøyd så langt, eneste jeg ikke er helt komfortabel med, er lukta. Det lukter nemlig veldig sjokolade av dette solpudderet, litt morsomt i begynnelsen, men jeg ser for meg at jeg kan bli rimelig lei...så det er et bittelite minus fra meg, men jeg vil tippe at det er et kjempestort pluss for mange andre. Uansett, det kunne luktet langt verre enn sjokolade....
---------------------------------------------------------------
I just bought a new bronzer. I've been looking for a new bronzer since my last one was smattered in a suitcase this summer. I never thought I would end up with one from Too faced, but after reading many good reviews I decided to give it a try. I like that fact that it's brown, not orange, pink og red. I normally prefer multicolored bronzers, but this one works out quite naturally even if it's one-toned. And I like that it is matte and not full of shimmer and glitter. I do image I might get annoyed by it's chocolate smell after a while, but anyway, it could have smelled worse!

5 kommentarer :

Anonym sa...

MmMM...SJOKOLADE :-)

Tine sa...

Jeg lurer på om jeg har lest om dett på den skjønnhetsbloggen til Hilde Christina også, tror hun likte det!

Ladybird sa...

Anonym: digg for deg som elsker sjokolade...glad i sjokolade jeg og...men var litt uvant å lukte skokolade ;)

Tine: stemmer det, jeg har lest om denne bronzeren der også ;)

ingis sa...

Denne har jeg også! Synes egentlig lukta er god :) den er egentlig litt for mørk for meg - jeg er av de aller lyseste. Men hvis jeg er superforsiktig og tar på ørlite av gangen blir det bra!

Ladybird sa...

Ingis: den er god, bare veldig veldig uvant å lukte sjokolade. Merkelig følelse når det lukter sjokolade av ansiktet mitt, føler jeg har O'boy pulver i ansiktet ;) Men fargen er veldig lekker. kan se for meg den er litt mørk til de aller lyseste ja, men da får man bare være ekstra forsiktig ;)