02.06.2010

Mango Fall/Winter 2010/2011

Photos: nitrolicious
Registrer disse bildene, lagre de langt bak i hodet og ta de frem igjen når sommeren går mot hell. Vi har helt klart noe å glede oss til i høst også.
Take a look at the pictures, store them in the back of your head during summer and start thinking of them when fall arrives. We certainly have something to look forward to this fall as well. But first, enjoy summer!

6 kommentarer :

Barbro Andersen sa...

Jeg gleder meg allerede; og jeg liker IKKE høsten :p

Cassie Casserole sa...

Åh, så mye fint! Elsker det første antrekket :)

Thea sa...

Liker farvene, perfekt for meg som er så glad i jordfarver!

Spennende med flytting, hvor går ferden?

Og til sist, har studert Riga-guiden din og vært inne på Stockmann-senteret sine sider. Står det er Longchampsbutikk der, stemmer det? Stoler ikke helt på de nettsidene.

Takk :)

Ladybird sa...

Barbro: Det er et tegn på at de har gjort noe bra når de lagde denne kolleksjonen ;)

Cassie: Det var veldig mye fint i denne kolleksjonen...merker at jeg kommer til å tiltrekkes litt av syttitallet til høsten ;)

Thea: Herlige farger! Liker at brunfargene er friske og en tanke annerledes enn vi har sett på en stund.

jeg skal ikke flytte sålangt,skal flytte innad i oslo...helt hvor er ikke 100% sikkert enda. Men mest sannsynlig fra vest til øst ;)

Stockmann er et finskeid department store senter, det vil si at det ikke er delt opp i butikker men små åpne avdelinger for hvert merke. Jeg kan ikke huske å ha sett så mye Longchamp der, men det er noe. ellers kan de også friste med en del andre merker. Dessverre har noen av mine favoritter forsvunnet derfra, de brukte blant annet å ha et veldig bra undertøysutvalg (myla blant annet). Stikk innom kosmetikk og hudpleieavdelingen, der finner jeg meg alltid noe ;)

Thea sa...

Takk for fine tips (og fin blogg) :)

Ladybird sa...

Thea: takk for søt kommentar og fine ord ;)