11.06.2010

Vinstra

Photo: Finn.no
Er det ikke typisk at man blir helt besatt av et møbel som har gått ut av produksjon? Akk, jeg vil så gjerne ha denne Vinstra sminke-kommoden fra Ikea. Tips taes i mot med en stor takk!
I'm obsessed with this Vinstra-furniture from ikea. And it is out of production. isn't that just typical?

4 kommentarer :

nadja sa...

Den kommoden reddet mitt liv. Eller rettere sagt mitt kjærlighets liv. Nå er alt "stæsjet"(som Geir kaller det) fått sin faste plass, og den har utrolgi mange skuffer og hyller, og den er perfekt. Og nå ble dette litt feil type melding i og med at den er gått ut av produksjon, men jeg håper du finner en, enten på finn, eller en annen type. den er livreddende.

Mia sa...

Hei fine du!! Den finnes hvertfall her: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=22734009&reference=9/227/340/09_591316440.jpg&adheading=Nattbord+og+skap+%26%2340%3Broterbare%26%2341%3B+i+h%F8yglanset+foliert+overflate&adTypeId=67&areaId=9007

=)

Inger sa...

åja! jeg elsket sminkebordet i samme serie! vurderte å kjøpe det bare for å lagre det flatpakket i "påvente" da jeg bodde i Trondheim. Angrer MYE på at jeg ikke gjorde det....

Ladybird sa...

Nadja: det var akkurat det jeg håpte den skulle utrette for meg og. Ets ted å pakke bort alt småtteri som bare blir rot og samler støv...jeg følger med på Finn stadig vekk...vil ha! ;)

Mia: Tusen takk for tipset, har faktisk fått flere som har tipset om den på mail og. Men det var litt langt dit da...for en Oslo-beboer ;)

Inger: Det er så deilig å høre en i bransjen godkjenne Ikeating og ikke bare de finere merkene ;)