24.10.2010

Blek bob

Photo: Alice in Wardrobe Wonderland
Jeg ELSKER dette coveret på franske Vogue sin februarutgave i 2001. Det er sjelden jeg ser så gamle cover som føles riktig den dag i dag. Fantastisk look på Kate Moss. Hun er stylet av Corine Roitfeld og fotografert av Mario Testino. LOVE!
I adore this cover. It is the februar issue of french Vogue in 2001, but still feels spot on. Kate Moss looks amazing. Styled by Corine Roitfeld, shot by Mario Testino.

6 kommentarer :

Heidi sa...

Enig, sinnsykt kult cover:) Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å ha en sånn frisyre:)

Karobaro sa...

Åhhhh...Mario Testino <3 <3 <3

Tina Haagensen sa...

Tidløst og g-e-n-i-a-l-t!
Trender kan komme og gå så mye de vil, men tidløst blir aldri uaktuelt. Love it :-)

Ladybird sa...

Heidi: jeg skulle ønske jeg hadde hår til å ha en slik frisyre...men jeg har fått utdelt et hår som lever sitt eget liv ;)

Karobaro: den mannen tar fantastiske bilder!

Tina: Dette coveret er bare helt rånydelig. Det er helt utrolig hvor tidløst det er. det er alltid noe ved cover som avslører når de er fra, men dette er bare fantastisk flott og tidløst. Love it! men du, du hadde sett fantastisk ut med bob ;)

Tina Haagensen sa...

Takk, søte :-)
Jeg har et prosjekt på gang: hvor langt hår kan jeg få før jeg går lei! Og den dagen det faller for saksen er det helt klart bob som gjelder (som faktisk var utgangspunktet mitt for 3 år siden).
Jeg gjorde forresten kjemisk retting i Kina (3 timer i stolen!!) da jeg hadde kort bob og det ble supernice! Tudeluuuu :-)

Ladybird sa...

TinaHaagensen: Og håret ditt har jammen meg blitt langt! Har kjøpt med en shampoo og balsam som heter FAST jeg nå, som visstnok skal få håret til å vokse som gress ;) Jeg har så lyst til å prøve en behandling noe a la kjemisk retting, den heter Brazilian blowout og er ikke så ødeleggende for håret, men skla visstnok etterlate det supernice ;) Gleder meg til å følge prosjektet ditt ;)