14.10.2010

Jeg har plukket ut et antrekk hos RICCOVERO, det kan nå bli DITT!

Jeg er så gira, jeg er så HELDIG! Jeg har vært hos det norske brandet RICCOVERO og møtte en av designerne bak merket (vannvittig søt og dyktig jente) og vært så heldig at jeg kunne plukke ut og sette sammen et antrekk. Og det beste av alt, en av dere kan vinne dette antrekket! I'm happyface right now!
RICCOVERO har fokus på kvalitet og naturmaterialer når de velger materialer. De bruker masse ull, silke og bomull, med innslag av angora, modal og cashmere. Den supernydelige strikkebuksen Cottage knitted trousers er laget av en ullblanding, med blant annet lammeull, cashmere og angora. Superdigg! Og jeg elsker detaljene, den har snøring i livet og kule glidelåsdetaljer. I love these details! Strikkehalsen Keep it cool collar har den samme herlige muldvarpfargen som buksa, en nydelig french grey. Halsen er også lagd av en herlig ullblanding, med blant annet angora og cashmere, noe som vil holde deg varm, men ikke klam.
Toppen er kantet med satengbånd og er superbehagelig. den er laget av modal og sitter som et skudd, samtidig som den holder fasongen supergodt. Det er rett og slett basics med det lille ekstra!
Skinnjakka er bare helt nydelig. Jeg føler nesten for å ta en Rachel Zoe: "I die"! Bolina Jacket har en fantastisk gråfarge. Gråfargen er røff og myk på samme tid og utrolig anvendelig, jeg elsker det faktum at den er matt, da kan man leke seg mer med strukturer! Bolina Jacket er lagd i den mykeste skinnkvalitet og er så tynn at du kan bruke den som innejakke. Helt fantastisk nydelig er den! Jeg elsker snittet, den er avslappet og classy på samme tid. Og så elsker jeg ribbestrikkdetaljen på undersiden av ermene, utrolig kul detalj!

Og dette antrekket kan altså bli ditt! Er ikke det kult? Jeg synes det er så vannvittig kult at jeg har fått style og plukke ut et antrekk som du nå kan vinne. Jeg elsker dette antrekket, og håper du gjør det samme!

Så hva må du gjøre? Jo, jeg vil at du skal fortelle meg om det perfekte høstantrekket! Send meg en mail på ladybirdsnest@hotmail.com ( merk mailen RICCOVERO) eller legg igjen svaret i kommentarfeltet her. Beskriv det ultimate høstantrekket for deg, hva er ditt drømmeantrekk for sesongen vi er inne i. Jeg vil høre alt, jeg vil høre om plaggene, fargene, materialet og tilbehøret. Tell me, tell me!

37 kommentarer :

Luisa sa...

Mitt høstantrekk:

-Bikeboots med noen søte ullstrømper inni (gråe med en liten sløyfe på siden)
-Litt tjukk leggings (gjerne i ull), kort denomskjørt
-En varm, men ikke tykk genser (helst litt stor)
-Parkas (enten grå eller grønn)
-Et stort tykt og mykt skjerf
-Søte hansker ( jeg har store krøller så jeg bruker svært sjeldent lue)
- jeg forbinder høsten med skole så en stor lysebrun skoleveske på skulderen:)

Nanne sa...

Ååå for noen nydelig plagg - der har du det perfekte høstantrekket! Me want:) Mitt drømmeantrekk for høsten ellers er inspirert av dette: http://nathaliehelgerud.blogspot.com/search?updated-max=2010-09-23T21%3A48%3A00%2B02%3A00&max-results=20

Jeg er en frossenpinn og liker naturmaterialer, så jeg ville hatt en lang strikket kjole i tynn merino- eller kasjmirull, gjerne i svart som her. Deretter en lang, litt grovstrikket cardigan utenpå kjolen, med lange, smale armer, i camelfarget merinoull. For å beholde den lange silhuetten, ville jeg nok ha hatt korte snørestøvler med litt krafige hæler i semsket sort skinn, og så ville jeg ha pyntet opp hele antrekket med et mønstret tubeskjerf i sort, camel og naturhvitt og hatt en stor, slouchy veske i brunt skinn. Skulle jeg hatt en ytterjakke utenpå dette igjen, tror jeg at jeg ville ha hatt en røff skinnjakke for kontrastens skyld:)

Victorias Inspirasjon sa...

Så utrolig fin premie!!! Som jeg selvfølgelig gjerne vil vinne! Utrolig fine plagg som hadde passet meg perfekt ;)

Mitt perfekte høstanrekk er:

Innerst vil jeg ha svarte tykke tighs i bomull, som nesten ser ut som en bukse (min favoritt er fra Gina T). Over ville jeg hatt en muldvarp-farvet kjole i deilig mjuk ull, gjerne med litt detaljer a la Ti-Mo. Og en nydelig ull/silke singlett under kjolen i fargn creme. Og over dette ville jeg hatt en deilig strikkejakke som går over rumpa i fargen muldvarp igjen (digger den fargen fortiden!). På bena vil jeg ha grove støvletter i sort, med litt hel, men casual. Kanskje biker-aktig støvler er noe for meg i år? Inne må jeg ha tykke creme-fagede strømper som titter over kanten. Og til slutt verdens fineste og mjukeste skinnjakke i sort, gjerne bikerfasong. Og prikken over i'en er min hjemmelagede deilige hals i lys beige/natur.

Klar for høst og tvi tvi for konkurransen!

Klem

Nanne sa...

Glemte forresten å si at jeg håper det er greit at jeg reklamerer for konkurransen din på bloggen min:)

frk.bustad sa...

Wow, herlige klær! Jeg digger høsten, men klarer ikke legge bort sommerkjolene. Det som gjør antrekket perfekt, er derfor ullunderkjole!!! Nydelig og varmt, og jeg kan beholde stilen min selv om det blir kaldere. Jeg er også en stor tilhenger av skjerf. I alle retninger og størrelser... Jeg har nettopp strikket ferdig et tykt rødt, et tykt svart, og blir snart ferdig med et svart, smalt laaaangt et. Mon tro om jeg ikke hadde et skikkelig langt grått skjerf da jeg ble kjent med deg?

Nirinia sa...

Tykke, ugjennomsiktige svarte strømper på bena og Jeffrey Campbell semskede wedges. Et pudderrosa pencilskirt i ull; en florlett, langermet genser med stor båthals – selvføgelig i grå kasjmir. Akkurat litt for lange ermer, så de glir litt nedover hendene. En av Burberrys shearling leather jackets åpen over. Silkemyke hansker i sjokoladefarget skinn, og ingen veske.

Dyp røde lepper, utslått, bølget og litt rotete hår. Usminkede øyne, og svake roser i kinnene. Diamanter i ørene, ellers ikke noe tilbehør.

Katrine sa...

For et utrolig herlig antrekk du har satt sammen!!! Håper virkelig at jeg vinner det.

Mitt drømmeantrekk for sesongen tar utgangspunkt i en militærinspirert cape i svart. Til denne vil jeg ha smale, mørke og myke jeans à la JBrand som er litt høye i livet, tynt langt belte i cognac-farge som "knyttes", tynn ullsinglet under en svart, litt ettersittende pologenser og svarte sko à la Acne Pistols. Til capen må jeg også ha et par lange røde skinnhansker. Håret skal være utslått, matt og litt tilfeldig. Huden skal være frisk med bærfargede lepper, og øyner markert med mørk grå eyeliner og mye maskara.

Til dette antrekket vil jeg ha en stor veske i mykt, lysegrått skinn. Jeg vil også pynte opp med et par store armbånd.

Vestlandshøsten er ikke så kald så jeg trenger ikke pakke på meg luer og store strikkegensre, men den er derimot veldig våt så jeg må ha en stor fargerik paraply som lyser opp de grå regnværsdagene.

Anonym sa...

Nydelig premie! jeg sender mail :-)

Rock'n Roll Ballerina sa...

WOW, så fantastisk kult!:) Og du har satt sammen et flott antrekk også.

Det perfekte høstantrekket vil være en rød trekvart lang jakke/kåpe, minimalistisk i designen, sort myk pologenser i kashmir, sorte myke skinny jeans, sorte boots a al acne pistol og en alexa/mulberry eller balenciaga i sort på armen. Kun perler eller diamanter i ørene. Enkelt og stilig. Om det er kaldt så ville jeg ha et varmt stort sort sjerf fra Faliero Sarti.

Tvi tvi til alle sammen, men håper det blir meg:)

God ettermiddag!

Anonym sa...

Det kuleste er jo at Ricco Vero er norsk :)

Hasigamas mamma sa...

Kjempefint plagg! Me like!

Høstens drømmeantrekk har tykke grove strømpebukser, myk og god omslagskjole, en varm, strikket cardigan over skuldrene, et stort og fargerikt skjerf rundt halsen og ei stor, strikka lue på hodet. På beina har jeg svarte bikerboots...
Fargene er beige og brun, eller grå...
Tvi-tvi!
ha en fin kveld!
Klem
Lise

Stine Marie sa...

Nydelig!
I høst går jeg for det behagelige og varme. Fargene vil jeg skal være lik høsten, jordlige og varme. Når jeg skriver behagelig er det ikke joggeklær jeg mener, men stoff som du kan kose deg i.
Går for en enkel stil med basisplagg og med accessories i gull, sølv og bronse.
- Masse skjerf, luer og hansker.
- Litt røffe, brune eller svarte boots.
- Vil bruke dongeribukser.
- Tykke strikkegensere.
Høst <3

Janne Norheim sa...

Det må være å kun ha en skinnfell over seg og ligge foran peisen sammen med kjæresten. Så da mangler jeg bare skinnfell, peis og kjæreste. Høst blir det uansett. Hjelp! ;)

Rita Skogvoll sa...

Nydelige plagg!

Mitt perfekte høstantrekk er mine tykke svarte ullstrømper, med en grå langermet kjole i mehrinoull. Dette antrekket bruker jeg å kombinere med en svart skinnjakke og mine svarte skinnstøvletter med la hæl. Som tilbehør pleier jeg å bruke mitt silver link chain kjede som kan kjøpes med bloggeren "The current custom" (sjekk ut smykkene hennes, de er nydelige!) Over dette bruker jeg et sort skjerf som er i strikk fra HM, som er laaaangt :) En annen favoritt om høsten er rutete flanellskjorter med et par fine jeans til kombinert med sorte ankelboots fra Bianco, dette også med sort skinnjakke over :)

Inger sa...

Du har vært superflink. Skinnjakken, strikkebuksen og den deilige halsen hadde LETT flyttet inn hos meg. Jakken var jo superanvendelig og akurat en sånn innejakke jeg savner (perfekt til jobb også!). Håper virkelig at jeg vinner det, så må bare prøve meg:)

Jeg er veldig glad i smale bukser eller tights og litt oversize jakker/kåper i den kalde årstiden. Framhever beina:) Ble veldig inspirert av et bilde av fire smilende jenter jeg akurat blogget.

Mitt drømmeantrekk for høsten i de neste to månedene tar utgangspunkt i myke smale skinnbukser med stretch og med fine sømdetaljer, en tynn gråbeige (helst melert ser jeg for meg) kasjmir ulltrøye som er litt lang og går nesten ned på stussen og godt ned på håndleddene, diverse smale skinn og sølvarmbånd i bruntoner, svart og grått, vinterstøvletter med snøring i "hiker boots" modell i sort semsket skinn med høy hæl og grov såle. Og så Ricco Vero skinnjakken du har plukket over dette, og den nydelige RV strikkehalsen. Akkurat passe rått (pga bruk av skinn) men samtidig feminint soft (pga duse jordtoner). Og varmt.

Over vil jeg har en nett kåpe med 3/4 arm i antydning 60-talls snitt (Jackie O) i ull/mohairstoff med sort bunn og mønster i stoffet i mørkebrunt/brungrå. (ala Chanel tweed mønster). Skinnarmene fra Rico Vero jakken stikker fram og matcher fargen i mønsteret i kåpen. Evt skinnhansker i samme skinntype til. Håret skal være utslått, nyfønet og sundt i glansen. Ikke rettet men med naturlig fall. (og utvokst lugg) Huden skal være frisk og ikke for brun, med bringebærfarget gloss på lepper. Og svake roser i kinnene. Bare mascara på de øverste vippene i klassisk stil.

Og helst uten veske, eller bare en vinrød/bærfarget skinnclutsj (som matcher leppene).

Åh! Jeg vil ha det! Nå kommer jeg sikkert til å lete etter disse tingene til helgen:D ønsker, ønsker meg.. og håper jeg vinner:)

britt sa...

Så herleg. Eg har litt lyst på den buksa. Kvenn av designarane var du i kontakt med? Var ho svensk? :)

Frøken Farmer sa...

Wow, det var en superfint antrekk, Ladybird!

Mitt perfekte høstantrekk:

- en tight gammelrosa skinnbukse (som ikke klemmer på magen, men gir finfin rumpe såklart)

- en klarrød, tynn ullgenser med polohals og tighte armer, men som ellers er bredere enn den er lang, slik at den får en kul og elegant drapering, over en svart ullsinglet (jeg hater å fryse)

- de nye, gamle Acne-skoene som ligner på Pistol, de som Karolina Skande fikk inn i produksjon igjen (noen som skjønner hvilke jeg mener?), i den beige tonen, hm, eller de svarte, klarer ikke helt å bestemme meg

- en svart ulljakke som går ned til knærne, i militærinspirert stil; innsvinget i livet, markerte skuldre, høy ståkrage

- på toppen trenger jeg en svart slouchy lue + et digert svart skjerf og vame skinnhansker i ditto farge.

- i ørene har jeg et par iøynefallende øredobber fra Monies, to tynne sølvringer på de ytterse fingerleddene og over skulderen har jeg en svart Balenciaga Giant City Bag

Gud, akkurat sånn vil jeg gå!

Catti sa...

Å for et fantastisk høstantrekk! Me loves!! <3
Mitt perfekte høstantrekk er deilige tighte svarte jeans fra lee i modellen scarlett, som ikke klemmer noe sted og gir en flott figur, med hvit langarmet tee i bomull under og en fantastisk strikkegenser av lodden mohair og ull (fra fine ting) i varm beige over som man bare vil stryke seg inntil. Så har jeg mine favorittankelboots i matt skinn og god stødig hæl fra Nilson til med deilige ullsokker nedi og det superduperdigge varme, store og fine sjalet fra Line of Oslo/Mojo i lysere beige med lammeull og cashmere surret rundt halsen+ min favoritt skinnjakke fra Rock n Blue og oversized cluch i matt skinn fra Black Lily. På neglene har jeg mørk rødlilla neglelakk fra Barcelona, og håret er satt opp i en tilfeldig høy rufsete hestehale, i ansiktet har jeg roser i kinnene etter spaserstur i høstbladene med en venninne i Frognerparken, i hånden har jeg økologisk chaite med honning og bittelitt søyamelk fra Kolonihagen, i ansiktet skinner solen, og på munnen har jeg det viktigste av alt: Maybellins "Feel Pink" og et stort smil! :)
Jeg <3 høsten!

Sara sa...

Det perfekte høstantrekket:
- Beige, vid cardigan i cashmere med oppbrettede ermer og volanger nederst
- Hvit topp med dyp utringning, under denne, Cremefarget bandeau med blonder
- Svart ullskjørt med høy midje og romantisk fasong
- Svart, strikket ullstrømpebukse
- Lys Grå Wedges i semsket skinn, saueskinnskant ved anklene og snøring
- Conjakkfarget skinnveske med to små lommer foran, lignende vintage skolevesker
- Pudder ullskjerf og grå duffelcoat om det er kaldt
- Håret i en gammeldags flettekrans
- Naturlig makeup med jordfarger på øyne og nudefarger på lepper og kinn
- Neglelakk i samme farge som cardiganen eller skjerfet

Håper jeg vinner :)

Sunniva sa...

Hvor lenge varer konkurransen? Jeg planlegger et svar, men har ikke tid til å poste det før i morgen. :)

trineline sa...

Mitt ultimate høstantrekk starter med en klassisk lang trench med mørke knapper (f.eks fra byMaleneBirger denne høsten).

Under har jeg vinrøde haremsbukser i matt silke, og en kamelfarget kort mohairsgenser med rund hals. På hodet finner du en svart hatt med litt brem (bredere og mer feminin enn en trilby) og på føttene høyhælte svarte ankelstøvletter med spenner og saueskinn a la Burberrys høstkolleksjon.

Tilbehør holdes til en minimum, med mørkebrun neglelakk og en statementring. En oversized clutch med diskret mørkt leopardmønster topper looken!

Ladybird sa...

Så utrolig GØY at dere liker antrekket jeg plukket ut :) :)

Nanne: Det er veldig hyggelig at du vil gjøre det :)

frk:Bustad: jeg synes å erindre at du var så fin i skjerf ja ;) Tenk så lenge siden det er...

Anonym: det er skikkelig kult at RICCOVERO er norsk :)

Janne: ha ha ha...du er funny :)

Inger: Tusen takk for fin link til konkurransen!

Britt: jepp, det er søte Marika jeg har møtt. Dyktig og nydelig jente! Buksene er hekt fantastiske! Me loves!

Sunniva: Du har fortsatt masse tid, vinneren kåres etter neste helg ;)

Frøken Farmer sa...

(Det er Acne Track Shoe jeg mener legger oppe i kommentarfeltet.)
God søndag!

Anonym sa...

Mitt høstantrekk består av:
-En tykk, myk genser (gjerne i strikk)
-Denim shorts
-Tykk strømpebukse
-Boots som når til knærne
-Parkas, skjerf og votter
= Klar for en høstdag!

:)

Ulrikke sa...

For en fin konkurranse!
Denne høsten vil drømmeantrekket mitt bestå av et nydelig lite skjørt i ull fra som jeg har sett hos Topshop i fargen rød. Til det vil jeg ha en sort, ”pusete” genser i kasjmir. Jakken jeg velger meg er en kamelfarget cape i ull, både for varmens skyld og fordi beige og rød er en herlig fargekombinasjon. Lange myke skinnhansker og sorte, tette strømper er et must. I dag vil jeg ha ballerinasko fra Repetto, siden høstværet fremdeles er tørt og solen skinner. Av accesoirer velger jeg et stort statement-smykke i gullfarge, en herreklokke og en sort skulderveske i skinn. Sminken er naturlig og duggfrisk, med nyfønet 70-talls Chloe-hår. God høst!

Maria sa...

Hei Ladybird!

Mitt ultimate høstantrekk blir i år en oversized strikkegenser i deilig ull, over et skjørt i "the new length", det vil si til midt på leggen. Til dette vil jeg enten ha et par loafers med sokker i, eller et par ankelstøvletter med snøring og kilehæl. Tilbehøret vil ganske enkelt være matchende røde lepper og neglelakk:)

Mvh, Maria

Cecilie sa...

Jeg elsker strikk, og heldigvis for meg så eier jeg den perfekte strikkejakken med kabelstrikk i en oransjenyanse =)

Jeg har stylet den med pelskrage (egen aviatortrend-vri) men kunne tenkt meg å ha beige kilehælsko med snøring, en sort skinny jeans og en oversized clutch.
Håret er utslått, og gjerne et tørkle/tynt skjerf knytt rundt hodet med sløyfe på siden =)

Pia som har lykke i magen sa...

Oi, så spennende!! Ikke ofte jeg er med på konkuranser men denne er for god til å la være:

slimfit jeans
lekker bluse med volanger
deilig tykkstrikket cardigan
acne pistol boots
skinnjakke eller parkas
og min nye mulberry alexa veske jeg snart skal blogge om...

Disse plaggene som man kan vinne passer perfekt nå som jeg går hjemme med en 2 mndr gammel baby, da ville jeg sett lekker ut når vi får barselbesøk og....!!!

Jeg krysser fingrene!!!!

Karoline sa...

Mitt høstantrekk består av:

- faminin sort knytebluse.. Gjerne i hvit

- En oversizes camel coat i ull

- klassisk firkantet sort veske,noe liknende av hermes birkin bag. Gjerne med gull lås foran

- Sorte boots, gjerne at gulldetaljene går igjen her, med for eks gullspenne.

- Store gullsmykker, gjerne store vintage-inspirerte ringer

- Sort skinnbukse

- stort, bredt skjerf i sort og brunt.

- Semskede brune skinnhansker

Jeg er fan av det klassiske og elegante, samtidig som jeg liker å følge trender. I følge meg er camel coaten høstens største trend, og absolutt det jeg liker best å gå med.. Sammen med skinnbukse syntes jeg denne trengden blir ekstra fin. Jeg liker blandingen av gråv ull og skinn. Det gir et litt røfft uttrykk!

Mia sa...

Så herlig!!

Mitt perfekte høstantrekk må bli:
-Sorte tykke strømpebukser
-Et deilig ullskjørt
-En stor deilig strikke jakke men en enkel t-skjorte under
-Sorte wedges eller støvletter
-Skinnjakke og et stoooort herlig skjerf!

<3

Sunniva sa...

Jeg har postet et innlegg på bloggen min med det perfekte høstantrekket! Med bilder selvfølgelig. Ta gjerne en titt! http://sunnivalangmo.blogspot.com/2010/10/det-perfekte-hstantrekket-med.html

Teksten er som følger:

Her er min tolkning av det perfekte høstantrekket. Jeg kombinerer min nydelige silkekjole fra HM, med skinnjakken fra Fashion Against Aids-kolleksjonen, et stort sort skjerf fra herreavdelingen på HM og boots med studs fra All Saints. En perfekt kombinasjon av røft og yndig. Skinnjakken er fortsatt et godt alternativ på dager da solen skinner, men er det overskyet, så finner jeg heller frem saueskinnsjakken min svigermor sydde på 70-tallet. Varm som få, og absolutt kjempefin! Hadde jeg ikke vært livredd for å gå med høye hæler (jeg griner!) så hadde jeg brukt de høye ankelstøvlettene fra HM hele tiden. Elsker dem! Bare så dumt jeg ikke tør å bruke dem. Nydelige er de uansett! Når det gjelder accessoarer, så har jeg bare tatt på meg artsy fartsy ringen fra YSL med grønn sten. Elsker den også. (På en helt vanlig hverdag er jeg på skolen, så da er vesken et par innlegg lenger ned også med i antrekket. Skulle ha med den på bildene også, men glemte den i farten!)
Totalt sett et antrekk jeg elsker! :)

Utrolig fantastisk konkurranse forresten, du er utrolig gavmild! :)

Rose sa...

Nydelige premie<3

Mitt drømmeantrekk for høsten (bortsett fra premieantrekket:)) :

- Stor, god og myk oversized beige strikke genser av ull og kashmir gjerne fra Stella McCartney m/stor rund hengende 'polokrage' og lange ermer

- langermet hvit 'T by Alexander Wang' bomullstrøye m/ v hals under

- Acne mørke blå kex straight leg jeans

- ett herlig stort, svart strikke skjerf og en matchende litt oversized svart strikkelue (begge gjerne strikket av bestemoren min<3)

- sorte skinnhansker m/ullfor

- avslappet lys army grønn parkas over det hele

- Acne sorte pistol boots på beina

- Alexander Wang Donna Hobo Bag (drømmer fremdeles om denne) i sort, på tvers over brystet

- små diamantøredobber etter farmor i ørene og noen tynne tynne gullarmbånd rundt det ene håndleddet

- hvitt blondeundertøy fra Victorias Secret innerst

- starbucks kaffe i hånden, OPI 'Coney island cotton candy' på neglene, svake bølger i håret, mascara, frisk rosa blush og litt 'nuxe' natural crystal gloss på leppene

Klassisk chic og komfortabelt<3 Lykke til alle sammen og han en fin høst!

Klem

Jeanette sa...

Jeg elsker den enkle trenden denne høsten, men med gode luksuriøse materialer.
Innerst: En god singlet i ull/silke fra Bruuns og gjerne undertøy fra Princesse Tam Tam ennå lengre inn
Litt lenger ut: En god og varm Kashmirgenser laget av en norsk dame som produserer sakene sine i Frankrike
Til bukser går jeg mer enn gjerne enten i Acnes Flex i dyp blå denim farge eller H&M sine ekte skinnbukser for de holder deg faktisk ganske varm når det er kaldt. Alernativt kan man kjøpe en merinoull strømpebukse fra Wolford og toppe med et ullskjørt som gjerne er trangt og kort i høst.
Sko: Enten et par skyhøye ankelboots eller litt mer komfy ankelboots (acne sine varianter feks) Nude pumpsene til Aldo funker også meget godt til jeans denne høsten. Eller aller helst Louboutins Pigalle for den som har tykke lommebøker eller er flinke til å spare.
Jakke: Enten en trang myk skinnjakke med en deilig ullcape over eller en militærgrønn parka. Man kan bruke litt pels til men da må den være enten fake eller av geit, sau eller alpacca. Noe annet er NONO.
Til fest: Her går jeg enten for skinnbukser toppet med en enkel singlet og HØYE heler eller en skinnkjole kort kort. Alternativt er rødt hot i høst og alltid stas i Desember.
Innekos: Ingen har så deilige mysbukser som Line of Oslo denne høsten. Sammen med ull/silke toppene til Bruuns og UGG tøfler kan mørketiden og kuldegradene bare komme for da er det både godt og trendy inne. Duftelys fra Voluspa gjør det hele ekstra hyggelig (french bourboun/vanilla er perfekt for høsten)

Dette er i alle fall mine tips for the season - hope you like!

Varme hilsener fra Jeanette

Everlyn Melendrez sa...

Høst for meg er en fin overgangstid hvor man legger stadig på lag av gode varme og enkle plagg av mykt ull både grovt og fint strikket, flanell, myk og tykk bomull. Legger vekt på enkle plagg som både er praktisk å bruke og at man føler seg fresh. Stikkord for høst: koselig, mykt men samtidig lekent. Favorittplagg for høsten er:
- tjukke ull-leggings eller utvasket jeans i grått eller lysblå, gjerne litt høy i midjen. Ullskjørt både korte og lange i grått eller svart.
- clarks desertboots (har de i rød!), svarte flate herrelignende ankelboots i skinn, og svarte blanke brogues.
- elsker herreskjorter i jeans, flanellrutete, eller ensfarget med litt bretta armer og ikke helt kneppet opp, med vintage ullblazer over som er cremefarget eller sennepsgul.
- litt oversized tykk cardigan, gjerne med native print eller ensfarget og grovstrikket. Marc jacobs har en fantastisk oversized genser i ull på eger....nam.
- Vintage sherling-coaten min fra uff som er blitt fikset på.

i bunn og grunn, klassiske plagg i fine materialer med litt moderne snitt. Lek med varme og klare farger enten på gensere, store skjerf og skinnhansker, eller piff deilige grå og nudetoner med en herlig fresh rosa eller rødoransj leppestift og neglelakk (noe antrekket fra ricco vero hadde passet supert til!). Det er blir stadig mørkere, hvorfor ikke sprite det opp litt??

Utrolig bra konkurranse! God helg!

Anonym sa...

Fantastisk premie:) dette er jo virkelig det perfekte antrekket for høsten! Gode kvaliteter, fine høstfarger og komfortabelt er stikkord for det perfekte høstantrekket. En blanding av skinn og strikkeplagg sammen er utrolig kult og stilig, og er litt rocka og feminint på en gang! Elsker mine sorte skinny jeans og skinnjakke hele året, men bare MÅ ha noe lekkert strikk, helst silke/cashmere som gir en skikkelig luksusfølelse samtidig som det varmer og gir antrekket et litt mykere uttrykk. Simpelten elsker antrekket fra RICCOVERO:) Perfect!

-Hilde-

Marlén sa...

Heisann! :)
Antrekket ser helt fantastisk ut, mest fordi at det kan brukes på så mange måter!v Jeg elsker når man kan pynte et antrekk "opp og ned". Høye heler ene dagen og converse den neste.

Mitt ultimate høstantrekk vil være:
Et par fantastiske kileheler, gjerne mørk røde
Bukser i semsket eller glatt skinn, sort
En see threw bluse i sennepsgul, sort eller brun.
En STOR cardigan, men ikke nødvendigvis så lang, den også sort
Store gullsmykker og et herlig skjerf! :)

Flott blogg du har btw, er innom her titt og ofte!

http://thelifeofmarlen.blogspot.com/

MVH Marlén

Anette sa...

Skinny blå jeans
Sorte ankelboots
Sort pullover
Kamelfarget cape/kåpe (Zara)
Chanel 503
Valextra Boston bag (jeg har den,- mitt beste tilbehør EVER)
Hermes camel armbånd